23948sdkhjf

Maskine knuser 226.800 æg i timen

Ifølge automationsvirksomheden Beckhoff har Odense-virksomheden Sanovo bygget den hurtigste maskine i æg-industrien

Odense-virksomheden Sanovo bygger maskiner, der kan slå æg i stykker i en høj fart, og der er høje krav til teknologien.

Ifølge Beckhoff er Sanovos nye topmodel den hurtigste maskine i æg-industrien, der har maskinstyring med vision-teknologi fra Beckhoff selv, lyder det i en pressemeddelse.

- Vi har for nylig præsenteret en ny generation af vores Breaker-serie med forbedret mekanik, højere tempo og forbedret brugerinterface, fortæller Niels D. Brodin, der er R&D Software/Vision Engineer i Sanovo, i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Topmodellen i serien er den hurtigste maskine i æg-industrien. Den har et vision-system med seks kameraer, der inspicerer 18 rækker med æg tre gange i sekundet. Systemet kontrollerer, at æggehvide og blommer er separeret korrekt.

Vision og maskinstyring på én platform

Morten Lund fra Beckhoff rådgiver maskinbyggere som Sanovo om hvordan man integrerer vision i produktionsmaskiner. Ifølge Morten Lund gør Beckhoffs system det nemmere og hurtigere for maskinbyggerne at arbejde med den type teknologi.

- Tidligere lå vision-delen typisk hos nogle specialiserede it-folk, som mange maskinbyggere hentede ind udefra. Nu har vi flyttet den over i automations-delen. Man koder begge dele i samme software. 

- Dermed bliver det nemmere for de programmører, der arbejder med automationsløsningen, også at arbejde med vision. Nu foregår det i et programmeringsmiljø de kender. Tidligere har mange maskinbyggerne ikke selv kunnet løse det. Det kan vi hjælpe dem med nu, siger Morten Lund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Kims sænkede gasforbruget med 92 procent i oktober
Investor vil have undersøgt forløbet i taco-konkurs
Bryggeriet Vestfyen finder sin nye direktør
Bornholm Spirits indgår partnerskab med stort handelsselskab
Trofast kunde lægger endnu en storordre hos Carsoe
Kæmpebøde drev jysk rugbrødsproducent til konkurs
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.125