23948sdkhjf

Danish Crown: Vores valgflæsk er revet ned af hylderne

Maskinen, der skærer flæsk i skiver, og linjen, der gør pakkerne klar til supermarkederne, har nærmest kørt uafbrudt de seneste tre uger på Danish Crowns slagteri i Herning.

For allerede få dage efter at valget blev udskrevet, måtte Danish Crown melde udsolgt af stegeflæsk i ugerne op til valgdagen. Salget er nærmest eksploderet, og Danish Crown sætter salgsrekord med et salg, der er 50 procent større end ved Folketingsvalget i 2019, oplyser slagterikoncernen i en pressemeddelelse.

Vælgernes flæske-appetit betyder, at det har været lidt af et puslespil at få kundernes ønsker og de forhåndenværende mængder til at gå op.

- Vi har aldrig før solgt så meget flæsk i skiver på så kort tid. Der har været en helt overvældende opbakning fra alle vores danske kunder, så vi har kæmpet benhårdt med at gøre alle kunder så tilfredse som muligt. Med så flot et salg må vi konstatere, at danskerne virkelig har taget stegt flæsk til sig som retten, der hører til på en valgdag, fortæller Peter Bendixen, der er ansvarlig for salget til de danske detailbutikker hos Danish Crown.

Med den lidt længere valgkamp denne gang har Danish Crown i modsætning til tidligere haft mulighed for at planlægge produktionen af brystflæsket.

- Til foodservice har vi set et rigtigt flot salg af brystflæsk. Faktisk har aftrækket været så stort, at vi har draget stor fordel af, at vi uden at gå på kompromis med kvaliteten kunne fryse produkterne ned på forhånd, siger Søren Overgaard, der er ansvarlig for salget til foodservice i Danmark.

Det sidste flæsk, der kan nå ud i butikkerne til valgdagen, bliver sendt afsted fra Herning i løbet af mandag eftermiddag.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Bagelboss lurer på at finde investor til stor plan
Fastfoodkæde fik 270 ansøgere på én uge - jobbet er overstået efter to timer
Nu brygges der øl i fængslet
Svensk kaffekæde vender tilbage til Danmark
Tidligere kagedirektør kæmper med grimme overraskelser i bagelbranchen
Stigende råvarepriser sikrer Ess-Food rekordresultat
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.093