23948sdkhjf

Madspildsbutik raser over anonym anmeldelse og kaster håndklædet i ringen

I syv år har Tanja Simoni Lynggaard forsøgt at begrænse madspild i lokalområdet nord for Viborg med Madspildsloppen, men nu giver hun op.

Det skyldes, at Fødevarestyrelsen i flere måneder har truet Tanja Simoni Lynggaards leverandører med bøder og besøg af rejseholdet, skriver Viborg Stifts Folkeblad

For to uger siden blev det sidste i Madspildsloppen foræret væk, og det er ifølge hovedpersonen selv en anonym anmeldelse, der har fået bærret til at flyde over.

- Der er åbenbart nogen, som ikke kan lide mig, for Fødevarestyrelsen har reageret på en anonym anmeldelse. Jeg kan efter flere henvendelser ikke få at vide, hvem anmelderen er, og hvad baggrunden er, for Fødevarestyrelsen svarer ikke tilbage, men jeg skal ikke ud i at betale store bøder for at drive Madspildsloppen, siger Tanja Simoni Lynggard til avisen.

Allerede i maj henvendte Fødevarestyrelsen sig til Dancake, der var en af Madspildsloppens faste leverandører. 

Ifølge styrelsen levede Dancake ikke op til registreringsreglerne, der er fastsat for overskudsvarer i fødevaresektoren, og kageprocenten endte med at modtage en bøde på 9.000 kroner, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Madspildsloppen havde udover Dancake også samarbejdsaftaler med blandt andre Aldi, Meny og SuperBrugsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063