23948sdkhjf

Fremtidens flødeskum består af bakterier og affald

Det kan være svært at holde sig fra at tage et ekstra stykke af lagkagen med flødeskum, der har den trælse sideeffekt, at den sætter sig direkte på sidebenene.

Men i fremtiden kan flødeskummen til lagkagen være erstattet af et mere bæredygtigt alternativ, der hverken giver dig klima- eller "kalorieskam". 

Fødevareforskere fra Københavns Univ...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Create trial subscription
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ambitiøs startup satser kraftigt på vækst - lander stort millionunderskud
Ny direktør for DSK: Han skal overtage efter John Wagner
De putter fyld i dej, og nu har de 16-doblet kapaciteten
Prins Joachim tabte igen penge hos fødevareproducent
Danmarks største tomatproducent tager "kæmpe risiko" med ny salatfabrik
Amerikaner med burgertruck har store planer
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.094