23948sdkhjf

Hun har en fødevarefabrik, folk forveksler med moderne tarmskylning

I Nr. Hostrup syd for Vojens har indehaveren af en helt særlig niche i fødevarebranchen haft forrygende travlt på det seneste, fortæller JydskeVestkysten.

Susanne Pedersen driver tarmkonfektioneringsfabrikken Charles Christiansen ApS, der har specialiseret sig i at lave tryk på kunstige pølseskind.

Hun er vant til, at folk har svært ved at forstå, at hun er tarmkonfektioneringsproducent.

- De har troet, at det var alt fra sådan noget moderne tarmskylning til noget meget mere eksotisk. Så jeg siger som regel bare, at jeg laver spegepølsetarm, siger hun til avisen.

Hun fortæller også, at fabrikken egentlig højst kan producere cirka 20.000 stykker kunstpølsetarm om dagen, men at den på det seneste har haft ordrer svarende til mindst 50.000 pr. dag.

- Så vi var nødt til at booke maskinen forud. Den var totalt booket ud fra august til lige her omkring 1. november, konstaterer Susanne Pedersen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ambitiøs startup satser kraftigt på vækst - lander stort millionunderskud
Eks-partnere i sushikæde rygende uenige om årsag til konkurs
Ny direktør for DSK: Han skal overtage efter John Wagner
De putter fyld i dej, og nu har de 16-doblet kapaciteten
Prins Joachim tabte igen penge hos fødevareproducent
Danmarks største tomatproducent tager "kæmpe risiko" med ny salatfabrik
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.094