23948sdkhjf

1.800 kroner blev starten på hastigt voksende lakridseventyr

Bagsværd Lakrids er på syv år gået fra at lave et kilo lakrids om dagen i en kælder i et rækkehus til at udvide produktionen til to bygninger
Ideen om Bagsværd Lakrids opstod i julen 2014, da kemiingeniøren Søren Beier eksperimenterede med lakrids sammen med sin familie.

Eksperimentet udviklede sig til et hobbyprojekt, da han fik sin gamle studiemakker Morten Kornbech Larsen med i oktober året efter. 

Her stod Morten midt om natten i en kælder i et rækkehus i Bagsværd og rørte i e...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Create trial subscription
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Eksport af dansk økologi buldrer afsted - to kriser kan påvirke udviklingen
Virksomhed omdanner madaffald til grøn energi
Dagrofa henter erfaren profil til koncernledelsen - skal stå i spidsen for "offensiv" strategi
Millionsalg: Palle Skov Jensen er nu helt uden tilknytning til sin tidligere bøfhuskoncern
Efter to konkurser på under et år - Bronuts sælger ud af alt
Millionær har skabt en ny succes i fødevarebranchen
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.094