23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

1.800 kroner blev starten på hastigt voksende lakridseventyr

Bagsværd Lakrids er på syv år gået fra at lave et kilo lakrids om dagen i en kælder i et rækkehus til at udvide produktionen til to bygninger

Ideen om Bagsværd Lakrids opstod i julen 2014, da kemiingeniøren Søren Beier eksperimenterede med lakrids sammen med sin familie.

Eksperimentet udviklede sig til et hobbyprojekt, da han fik sin gamle studiemakker Morten Kornbech Larsen med i oktober året efter. 

Her stod Morten midt om natten i en kælder i et rækkehus i Bagsværd og rørte i en gryde med boblende lakridsmasse i håbet om at lave seks færdige plader, der kunne sælges, når det blev dagslys og de potentielle kunderne var vågne.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.328