23948sdkhjf

1.800 kroner blev starten på hastigt voksende lakridseventyr

Bagsværd Lakrids er på syv år gået fra at lave et kilo lakrids om dagen i en kælder i et rækkehus til at udvide produktionen til to bygninger
Ideen om Bagsværd Lakrids opstod i julen 2014, da kemiingeniøren Søren Beier eksperimenterede med lakrids sammen med sin familie.

Eksperimentet udviklede sig til et hobbyprojekt, da han fik sin gamle studiemakker Morten Kornbech Larsen med i oktober året efter. 

Her stod Morten midt om natten i en kælder i et rækkehus i Bagsværd og rørte i e...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097