Ideen om Bagsværd Lakrids opstod i julen 2014, da kemiingeniøren Søren Beier eksperimenterede med lakrids sammen med sin familie.
Eksperimentet udviklede sig til et hobbyprojekt, da han fik sin gamle studiemakker Morten Kornbech Larsen med i oktober året efter.
Her stod Morten midt om natten i en kælder i et rækkehus i Bagsværd og rørte i e...
1.800 kroner blev starten på hastigt voksende lakridseventyr
Bagsværd Lakrids er på syv år gået fra at lave et kilo lakrids om dagen i en kælder i et rækkehus til at udvide produktionen til to bygninger
Lakridsen holder på formen ved hjælp af en shellak, der anvendes som overfladebehandlingsmiddel til at stabilisere den. Shellak bruges typisk også til eksempelvis slik, kaffebønner og nødder. Foto: Magnus Møller
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer