23948sdkhjf

1.800 kroner blev starten på hastigt voksende lakridseventyr

Bagsværd Lakrids er på syv år gået fra at lave et kilo lakrids om dagen i en kælder i et rækkehus til at udvide produktionen til to bygninger
Ideen om Bagsværd Lakrids opstod i julen 2014, da kemiingeniøren Søren Beier eksperimenterede med lakrids sammen med sin familie.

Eksperimentet udviklede sig til et hobbyprojekt, da han fik sin gamle studiemakker Morten Kornbech Larsen med i oktober året efter. 

Her stod Morten midt om natten i en kælder i et rækkehus i Bagsværd og rørte i e...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129