23948sdkhjf

Legendarisk smørrebrødsfamilie er stadig i knæ

Efter at have leveret smørrebrød til danskerne i 130 år lukkede familien Davidsen i København for halvandet år siden den berømte Restaurant Ida Davidsen i Store Kongensgade. Og det ser fortsat skidt ud med hensyn til et comeback, skriver TV2 Lorry.

I forbindelse med lukningen lod familien forstå, at man kiggede efter nye lokaler, så restauranten kunne genåbne. Og på restaurantens hjemmeside står der fortsat, at den er midlertidigt lukket, og at " vi er i fuld gang med at finde ny lokation".

Til TV2 Lorry fortæller Oscar Davidsen Siesbye,  søn af den kendte smørrebrødsjomfru Ida Davidsen, at planerne er sat i bero.

- Det ser ikke så godt ud. Jeg er meget afventende, hvad der sker med hele verdenssituationen, fødevarepriser, lavkonjunktur, inflation, energipriser, alt sammen dårlige arbejdsbetingelser for restauratører, siger han.

Oscar Davidsen Siesbye lader også forstå, at hvis ikke familien havde besluttet at lade restauranten gå i dvale i begyndelsen af 2021, så var den gået konkurs eller i betalingsstandsning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078