23948sdkhjf

Kom så, producenter: Irma leder igen efter nye, spændende varer til hylderne

Nye, innovative fødevarer kan også i 2023 hente hæder og nye muligheder på Bornholm, hvor Produktprisen 24. juni bliver uddelt i forbindelse med kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem.

Supermarkedskæden Irma, der er sponsor for konkurrencen, modtager tilmeldinger indtil 10. marts. I år var 107 produkter tilmeldt, en lille nedgang fra rekordtallet på 120 i 2021.

Som de tidligere år får vinderne af konkurrencen ikke bare en god oplevelse på Bornholm, men også mulighed for at slå igennem for alvor: Gennem årene har mange af finaleprodukterne fra Produktprisen fundet vej ind på hylderne i Irma.

Ifølge Asbjørn Diemer, stifter af og direktør i Cocohagen, der vandt Produktprisen i konfekture i 2020, har sejren masser af positive effekter:

- I Cocohagen oplever vi, at udmærkelsen fra Sol Over Gudhjem har en mærkbar effekt på kendskabet til os og vores brand - både når vi taler B2B og over for forbrugerne. Og vi bruger fortsat vores førsteplads som certificering af vores gode smag i vores kommunikation til forbrugerne, fortæller han.

Forud for finalen på Bornholm 24. juni vil et ekspertpanel bestående af seks dommere smage og vurdere hvert enkelt indstillet produkt i slutningen af marts. 

I forbindelse med smagningen udvælger dommerpanelet tre nominerede produkter til hver af de fire kategorier: Mad, Drikke, Konfekture og Innovation. 

- Vi vil gerne opfordre til, at alle de små producenter, vi har her i Danmark, melder deres produkter til Produktprisen. Det er en stor mulighed for dem, da de ved at deltage får feedback fra nogle af Danmarks dygtigste kokke og sommelierer, og dermed får kvalificeret feedback på videreudvikling af deres produkt, siger arrangør af Sol over Gudhjem Mads Marschall.

Produkter skal tilmeldes konkurrencen senest 10. marts 2023. Det kan ske via dette link: Produktprisen 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Kaffekæde løfter omsætning og overskud takket være "fremrykkede investeringer"
Planteproducent ser lyst på fremtiden trods tocifret millionunderskud
Pincho Nation klør på efter to succesrige åbninger
Bornholm Spirits om ny aftale: - Vi er gode til salg, men vores største force ligger et andet sted
Fynsk flødebollefabrik efter ny, stor aftale: “Nu tør vi mere end nogensinde drømme stort”
GB Meat henter ny chef hos Skare
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.735