23948sdkhjf

Fra sko til fødevarefabrik

Martin Juel Iversen besøgte Peru, hvor han på en restaurant fik serveret empanadas - og så var han solgt

Martin Juel Iversens karriere har de seneste fire-fem år taget nogle gevaldige drejninger. I den periode er han gået fra at drive skobutikker til at have egen café midt i Aarhus, til nu at stå i spidsen for sin egen produktionsvirksomhed, Lima Empanadas.

Det var i cafétiden, at Martin Juel Iversen begyndte at sælge egenproducerede empanadas til sine gæster. Salget gik så godt, at iværksætteren året efter lejede sig ind i et køkken i Skanderborg og opskalerede produktionen af dej med fyld - fortsat kun til afsætning i cafeen.

I 2020 blev salget udvidet, da den første professionelle kunde kom i hus. Det var den nordjyske leverandør af måltidskasser Skagenfood. I fjor begyndte online-supermarkedet Nemlig.com også at få leveret varer fra Lima Empanadas. Og i år er der underskrevet aftaler med foodservice-segmentet, som Martin Juel Iversen på længere sigt forventer bliver det største marked.

1. september i år rykkede Lima Empanadas til større lokaler i Søften lidt udenfor Aarhus. 2022 blev også året, hvor den første private label-leveringsaftale kom i stand med en større dansk dagligvarekæde.

Med den stigende produktion er cafeen blevet solgt fra og herefter genåbnet i det populære Street Food i Aarhus. Martin Juel Iversen, 31 år, er gift med Lizzy, som i øvrigt er fra Peru, og sammen har de den snart 1-årige Nikolaj.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094