23948sdkhjf

Millionsalg: Palle Skov Jensen er nu helt uden tilknytning til sin tidligere bøfhuskoncern

Stifteren af Jensens Bøfhus, Palle Skov Jensen, har solgt den sidste del af sit nu tidligere fødevareimperium: Efter tidligere at have afhændet Jensens Bøfhus-kæden og Jensens Foods, der i Struer producerer spareribs og færdigretter, har han nu også sagt farvel til selve fabriksbygningen i Struer, skriver Finans.

Den 9.000 kvadratmeter store fabrik og naboejendommen har ifølge mediet indbragt Palle Skov Jensen i alt 18,5 millioner kroner, cirka seks millioner mindre end han selv gav for otte år siden.

Køberen er et selskab, som er ejet af de tre fynske milliardærfamilier Østergaard-Nielsen, Bøgh-Sørensen og Gundersen, som også ejer det meste af Jensens Bøfhus-koncernen.

»Fabrikken var ganske rigtigt ejet af Palle Skov Jensen og ikke af Jensens Food Group, hvorfor det gav mening at inkludere bygningen i ejerskabet bag selskabet. At handlen blev gennemført netop nu, skyldes et ønske fra hovedaktionærerne om at sikre sig fuld kontrol over ejendommen, og at det er lykkedes parterne at komme frem til en god aftale om pris og vilkår for overdragelsen,« skriver Jonas Søndergård, der er kommunikationsdirektør i Østergaard-Nielsens koncern, USTC, i en mail til Finans.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093