23948sdkhjf

Fjerkræspecialist har hyret salgsekspert som ny direktør

Fjerkræspecialisten Euro Poultry med adresse i Aalborg har sikret sig forstærkning på salgs- og marketingfronten: I en nyoprettet stilling som kommerciel direktør, CCO, har virksomheden ansat Jan Thomsen, der netop har haft første arbejdsdag.

Jan Thomsen har de seneste godt seks år været salgschef hos Odense Marcipan. Før da arbejdede han hos Catering Engros og hos Tulip.

Ansvaret for salg og marketing hos Euro Poultry har hidtil ligget hos CEO Rasmus Mou Nielsen. I en kommentar til nyansættelsen nævner han, at virksomheden har brug for en stærk profil til at løfte salgs- og marketingarbejdet til nye højder.

- Jan kommer med en hel masse erfaring fra større firmaer i fødevaresektoren og vil derfor være til stor inspiration for afdelingerne. Vi skal bringe vores kunder tættere på vores producenter, og det kommer vi til at arbejde intensivt på fremover, konstaterer den administrerende direktør.

Euro Poultry havde i 2021 et overskud på godt 7,7 millioner kroner, hvilket var lidt mere end de foregående tre år tilsammen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125