23948sdkhjf

Stryhns er først med nøglehulssalater

Som den første fødevareproducent i kategorien har Stryhns Gruppen lanceret nøglehulsmærkede pålægssalater fra K-Salat.

 Det betyder, at pålægssalaterne fremover vil indeholde 30 procent mindre fedt, salt og sødt – og flere grøntsager, konstaterer Stryhns i en pressemeddelelse.

- Som en af landets største leverandører tager vi et medansvar i at sætte sundhed på dagsordenen, og vi har som mål, at vi inden 2025 tilbyder danskerne et sundere alternativ til de originale varianter. Derfor er vi utroligt stolte af, at vi nu er klar til at lancere nøglehulsmærkede pålægssalater – og så endda som de første, siger Lars Bo Christiansen, marketingdirektør i Stryhns Gruppen.

- Forbrugerne efterspørger i stigende grad sundere og mere klimavenlige fødevarer, og det er en tendens, vi kommer til at opleve endnu mere i fremtiden. Og der er det naturligvis vores ambition at være med helt forrest, tilføjer han.

Lars Bo Christiansen peger på, at der har været tale om en innovationsproces , som har krævet et omfattende kvalitetsarbejde og en lang række smagstest.

- Vi har også givet emballagen et løft for at sikre, at budskaberne fremstår tydeligt, og at produkterne fanger kundernes opmærksomhed, når de går langs kølemontrerne i dagligvarehandlen, nævner marketingdirektøren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063