Delikatessebutik runder tocifret millionomsætning - nu udvider ejeren
Kjeld Bindesbøl Christensen har på tre år forvandlet sin italienske delikatessebutik i Esbjerg til en lukrativ forretning med en tocifret millionomsætning i form af butik og engrossalg.
Efter at have åbnet butikken i sommeren 2019 er La Prosciutteria - udover Kjeld - blevet 11 ansatte rigere, og indehaveren har netop måttet leje nabolokalerne, så han nu råder over 700 kvadratmeter i alt.
Det skriver JydskeVestkysten.
Under corona faldt to bagerbutikker og en kiosk sammen i samme gade som Kjeld Bindesbøl Christensens delikatessebutik lå, men med et fokus på take-away og frisklavede varer formåede han at holde gang i butikken.
Butikken trækker det største læs i forretningen, men gennem Kjeld Bindesbøl Christensens engrosfirma leverer han blandt andet til Dagrofa Food Service. Ifølge avisen købte Kjeld Bindesbøl Christensen 95.000 kilo kød ind via sin italienske agent sidste år.
- Jeg drømmer ikke om at åbne ti butikker, for du kan ikke som ejer være alle steder, og du får aldrig et sted som dit første. Der, hvor jeg har vækstpotentiale, er på engrosdelen, og det er da min plan, siger Kjeld Bindesbøl Christensen til JydskeVestkysten.
Regnskabsår | 2021 | 2020 | 2019 |
Valuta | mio. DKK | mio. DKK | mio. DKK |
Bruttofortjeneste | 1,8 | 1,1 | 0,1 |
Resultat af primær drift | 0,4 | 0,3 | 0,0 |
Resultat før skat | 0,3 | 0,3 | -0,0 |
Årets resultat | 0,3 | 0,2 | -0,0 |
Balancestatus | 1,7 | 1,2 | 0,4 |
Egenkapital | 0,6 | 0,3 | 0,0 |
Kilde: CVR |