23948sdkhjf

De Brune Riddere: Danmarks Bedste Bøfsandwich igen fundet i Jylland

Café Ella, spisested i Horsens Kunstmuseum, var sidste år Danmarks bedste til at skrue en bøfsandwich sammen.

Det mener den garvede flok bøfsandwichentusiaster, der kalder sig De Brune Riddere, og som hvert år siden 2012 har været rundt i landet for at anmelde bøfsandwich.

De Brune Riddere har netop kåret Café Ellas udgave til Årets Bedste Bøfsandwich 2022 - et mesterværk med navnet Bøfhemian Rhapsowich.

- Vi har nu uddelt prisen for Danmarks bedste bøfsandwich i over 10 år, hvor vi udelukkende har set og smagt at niveauet er steget, år for år. Så at introducere en ny bøfsandwich på menukortet i november 2022 og så overbevise alle 15 dommere bag De Brune Riddere om, at det er Danmarks bedste, er en vildt imponerende præstation der vidner om et uhørt højt niveau. Især for en bøfsandwich-debutant, konstaterer De Brune Ridderes næstformand, Frederik Lundberg, på riddernes Facebook-side.

Samme sted fortæller chefkokken hos Café Ella, Jimmy Bjerregaard,  at han drømmer om bøfsandwich.

- Jeg synes virkelig, at det er et spændende og supersjovt emne. Og jeg har altid et bøfsandwich-kit i bilen, hvis jeg en aften eller nat får gode ideer, for så skal det afprøves med det samme Min familie synes, jeg er skør, men jeg elsker det, fastslår han.

Om årets vinder skriver De Brune Riddere:

- Flæskesvær på en bøfsandwich, som de serverer den hos Café Ella? Det er uden for kategori i bøfsandwichsammenhæng, men en decideret genistreg som der bliver disket op med. Sværene er let røgede, hvilket komplementerer retten helt suverænt. Dertil er det røgede element også med til at skære lidt igennem alle de fede og fyldige smage fra den brune herlighed. Vi er erklærede fans af dette tiltag!

Andenpladsen gik til Restaurant Capa i København, mens tredjepladsen denne gang er delt mellem mesteren fra 2020 og 2021, Panorama Mad & Vin fra Silkeborg, og 2018-mesteren, Restaurant Kohalen i Aarhus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Konkurs får ikke Fødevarestyrelsen til at droppe Skare-sagen
Skare-kurator arbejder på at sælge - flere har vist interesse
Bagger-Sørensen har købt en større bid af Future Food og ændrer ledelsen
Nordthy har igen købt op - hidtidig ejer følger med som ny direktør
Medie: Konkurs påvirker ikke detailbranchens interesse for Skares pålægsforretning
Vildledning: Fiskefabrik afsløret i at sælge kuller som torsk
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.125