23948sdkhjf

Seges-direktør har landet nyt topjob hos Arla Foods

Direktøren for Seges Innovation, Ejnar Schultz, forlader med udgangen af april sit job i institutionen, der arbejder med viden og innovation i det danske landbrug. Han bliver i stedet vicedirektør i Arla Foods, hvor han fra 1. maj skal lede afdelingen Sustainability & Agriculture Center of Excellence. 

I sit nye arbejde skal Ejnar Schultz hjælpe Arla med at indfri en ambitiøs bæredygtighedsagenda på den globale bane og videreudvikle arbejdet med dyrevelfærd og mælkekvalitet, oplyser Arla i en pressemeddelelse.

- Ejnar kommer med et utroligt højt niveau af ekspertviden inden for bæredygtighed og landbrug, og det vil få betydelig indflydelse på vores arbejde med at være førende inden for bæredygtigt mejeri. 

- Ejnar er et velkendt såvel som anerkendt ansigt i den danske landbrugssektor, hvor han er kendetegnet ved stærkt lederskab, dyb passion og høj teknisk faglighed inden for sit område, og jeg er sikker på, at Ejnar kan hjælpe os med at opnå hidtil usete resultater, siger Hanne Søndergaard, koncerndirektør og ansvarlig for landbrug, bæredygtighed og kommunikation hos Arla.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094