23948sdkhjf

Seges-direktør har landet nyt topjob hos Arla Foods

Direktøren for Seges Innovation, Ejnar Schultz, forlader med udgangen af april sit job i institutionen, der arbejder med viden og innovation i det danske landbrug. Han bliver i stedet vicedirektør i Arla Foods, hvor han fra 1. maj skal lede afdelingen Sustainability & Agriculture Center of Excellence. 

I sit nye arbejde skal Ejnar Schultz hjælpe Arla med at indfri en ambitiøs bæredygtighedsagenda på den globale bane og videreudvikle arbejdet med dyrevelfærd og mælkekvalitet, oplyser Arla i en pressemeddelelse.

- Ejnar kommer med et utroligt højt niveau af ekspertviden inden for bæredygtighed og landbrug, og det vil få betydelig indflydelse på vores arbejde med at være førende inden for bæredygtigt mejeri. 

- Ejnar er et velkendt såvel som anerkendt ansigt i den danske landbrugssektor, hvor han er kendetegnet ved stærkt lederskab, dyb passion og høj teknisk faglighed inden for sit område, og jeg er sikker på, at Ejnar kan hjælpe os med at opnå hidtil usete resultater, siger Hanne Søndergaard, koncerndirektør og ansvarlig for landbrug, bæredygtighed og kommunikation hos Arla.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Danish Crown: - Det kan blive nødvendigt at lukke dansk slagteri
Mælkeprisen styrtdykker
Tidligere Rynkeby-direktør skal styre finanserne hos krydderiselskab
Bornholm åbner en fødevareambassade i København
Priserne blev låst fast i tide: Kæmpestor Arla-udvidelse er på skinner
Aarhusiansk kaffeselskab vil etablere sig i udlandet
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.11