Dagens produktion er en specialproduktion på 600 ænder til en fin københavnsk restaurant. Det tager ikke mange minutter at køre dyrene gennem de rutinerede ansattes hænder. Indvolde, fjer og vinger bliver fjernet. Resten skal serveres.
- Restauranten puster ænderne op og glaserer dem, inden de ryger i ovnen med hoved og fødder og det hele, siger E...
Nystartet slagteri kæmper med næb og kløer
Foto Martin Damgård

De levende ænder hænges op i kroge i den ene ende af produktionen og havner i den anden ende, døde, plukkede og klar til at få fjernet indvolde af den næste medarbejder i et andet lokale. Foto: Martin Damgård
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer