23948sdkhjf

NTF-Aalborg opruster efter eksportsucces

Vitus Eksportprisen 2012 går til den nordjyske producent af rustfri stålprodukter til levnedsmiddelindustrien for en målrettet og struktureret indsats.
Målrettet rådgivning og en struktureret indsats på eksportmarkeder er med til at sikre danske arbejdspladser.

Og det er netop, hvad NTF-Aalborg A/S blev hyldet for på Dansk Eksportdag i Billund sidste uge, hvor den nordjyske producent af rustfri stålprodukter til levnedsmiddelindustrien blev fremhævet som en af de to største eksportsucceser i Eksportrådets Vitus-program.

Prisen blev givet for NTF’s vækst på det svenske marked, som opstod efter et solidt samarbejde med blandt andre Handelsafdelingen på Den Danske Ambassade i Stockholm.

- VITUS har gjort os mere strukturerede i vores tilgang til markedet. Vi havde et suverænt godt samarbejde med ambassaden i Sverige, hvor vi fik lavet en kortlægning af levnedsmiddelindustrien på det svenske marked. Gør dit hjemmearbejde - opskriften på hvordan man går ind på et marked, kan vi bruge ved opstart på kommende nye markeder, siger Jørgen Ravn, salgsdirektør i NTF.

Eksportsucces har medført nyansættelser
Virksomheden indgik efter kortlægningen et samarbejde med en svensk virksomhed. Det har givet ordrer til det svenske marked, men også flere ordrer i nye lande som England, Frankrig og Mexico.

Udviklingen har fået eksport omsætningen til at stige, og virksomheden har ansat en eksportmedarbejder og fem medarbejdere i produktionen i Danmark.

NTF-Aalborg fik til eksportdagen overrakt VITUS eksportpris af handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr for succesen på det svenske marked.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078