23948sdkhjf

Mikkeller-ejer investerer i mikrobryggeri

Mikkel Borg Bjergsø, som står bag Mikkeller-øl, skyder penge i mirkobryggeriet To Øl.
Mikkel Borg Bjergsø sælger i dag sine Mikkeller-øl i 42 lande. Han bor i øjeblikket i Zürich og har et godt øje til San Francisco, hvor han satser på at udvide sin forretning yderligere. Han investerer nu oveni i en dansk bryggeri-succes. Det skriver Børsen i dag.

Det er fyrene Tore Gynther og Tobias Emil Jensen, som står bag mikrobyggeriet To Øl og Mikkel Borg Bjergsø kender dem begge fra gymnasiet, hvor han var deres lærer.

Begge har hjulpet til i Mikkellers to ølbarer i København, hvor de fik god mulighed for at dyrke deres hobby med selv at brygge øl. Deres første kommercielle øl kom på gaden i Mikkellers navn, men da der var rift om varen besluttede Tore Gynther og Tobias Emil Jensen at starte op for sig selv.

- Det er jo ikke sådan, at jeg har behov for at tjene flere penge, end jeg gør. Jeg forventer ikke, at der skal være et afkast på To Øl overhovedet i rigtig mange år. Investeringen er simpelthen for at skabe en forretning med Tore og Tobias, som, jeg tror på, kan skabes, og fordi jeg tror på, at det styrker mit eget brand, siger Mikkel Borg Bjergsø til avisen.

Siden etableringen af To Øl i 2010 er det gået stærkt, og det med hjælp fra Mikkel Borg Bjergsø veletablerede netværk. I 2010 bryggede To Øl 5300 liter øl, som de solgte i 3 lande. Dette tal voksede i 2012 til 124.300 liter øl, som blev solgt i 25 lande. Omsætningen steg fra 0,2 mio. kr. i 2011 til 2,5 mio. kr. i 2012.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125