23948sdkhjf

Optimisme i nyt eksportnetværk

Onsdag den 27. februar afholdes det første netværksmøde for Danish Food Tech Group, som er et nyt netværk, der arbejder på at fremme dansk eksport inden for food tech-sektoren.
Siden Danish Food Tech Group blev dannet i midten af december 2012 er medlemstallet allerede kommet op på knap 30 virksomheder.

- Det giver optimisme og en tro på, at netværket kan vokse sig stort og at man herigennem vil kunne hjælpe hinanden med at øge den danske eksport til det internationale marked indenfor food tech sektoren, siger Heidi Ravn, Business Sector Manager i Danish Food Tech Group.

Initiativet til foreningen er sket i samarbejde mellem Eksportforeningen og en række danske virksomheder, der arbejder inden for forarbejdning af faste fødevare- og mejeriprodukter.

Første netværksmøde
Onsdag den 27. februar afholdes det første netværksmøde i Kolding hos henholdsvis Easyfood A/S og ved Comwell.

Program og tilmelding findes her

Som eksportnetværk vil Danish Food Tech Group blandt andet arrangere fælles eksportfremstød såsom messer, delegationsbesøg og fact-finding-ture.

Netværket er medlemsejet og der er nedsat et sektionsråd, der sammen med netværkskonsulenten Heidi Ravn sætter rammerne for netværkets aktiviteter. I sektionsrådet sidder Ole Høed Nørlev, Eltronic A/S (formand), Michael Hansen, BLÜCHER Metal A/S, (næstformand), Winnie Kristensen, System Cleaners A/S - Anette Brunsgaard Tymm, Carnitech A/S og Frank Nygaard, Alectia A/S.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093