23948sdkhjf

På charmeoffensiv i fødevarebranchen

Vejen Kommune indleder charmeoffensiv over for landets pladskrævende fødevarevirksomheder.
Vejen Kommune søsætter en kampagne, der skal trække endnu flere produktionsvirksomheder inden for fødevareerhvervet til kommunen. Man mener nemlig at kunne tilbyde rammer, der giver virksomheder mulighed for at optimere deres konkurrenceevne, kan man læse på kommunens hjemmeside.

Vejen Kommune slår sig på at have gode placeringer ud til motorvejen, lave priser, erfaren arbejdskraft og en målrettet kommunal erhvervsservice.

- Når vi spørger vores virksomheder, er det ud over den geografiske placering, adgangen til erfaren arbejdskraft og de lave priser, særligt vores service, der har betydet mest i forhold til deres etablering i kommunen. Det var også de udslagsgivende faktorer, der fik Danish Crown til at vælge os. Vi skiller os ud ved at kunne finde løsninger for fødevarevirksomheder, der har særlige behov i forhold til spildevand og vandforbrug, fortæller borgmester Egon Fræhr.

Ud over Danish Crown er Brørup Slagteri, Skare Meat Packers og Grønvang Margarine også at finde inden for Vejens kommunegrænse.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093