23948sdkhjf
Del siden

FlowTech A/S

Som specialist i procesudstyr i rustfrit stål er vor vigtigste opgave at skabe individuelt tilpassede totalløsninger. Vi er med fra kundens indledende overvejelser til aflevering af det færdigmonterede procesanlæg. For at kunne tilbyde den størst mulige feksibilitet og kontinuitet i forløbet, er det altid den samme projektleder, som forestår projektering, produktion og levering.

FlowTech opererer i såvel ind- som udland med løsninger til levnedsmiddelindustrien samt farmaceutiske og kemiske industrier.

Overordnet har vi fem arbejdsområder:
- Projektering (PI- og flowdiagrammer, CAD-design)
- Fremstilling af komponenter
- Montage og installationsarbejder og dokumentationer
- Idriftsættelse og oplæring
- Optimering af processer - sparring

Vores kompetencer er opnået gennem udvikling og produktion af specialmaskiner samt en række krævende projekterings- og montageopgaver i ind- og udland.

Vi fokuserer på kundens behov
Ingen opgaver er standardopgaver. Hos FlowTech fokuserer vi på kundens behov og prioriterer den bedste frem for den letteste løsning.

Ofte er der tale om udviklingsopgaver, hvor kunden er involveret i hele processen. For at kunne tilbyde den størst mulige fleksibilitet og kontinuitet i forløbet, er det altid samme projektleder, som forestår projektering, produktion og levering.

Vi sikrer den bedst mulige kvalitet
På vor tegnestue bliver CAD-anlæggene betjent af kvalificerede medarbejdere. 3 D design er en naturlig konsekvens heraf. Gennem samarbejde med fremtrædende teknologer sikres et optimalt procesdesign.

Vort tidssvarende og alsidigt udstyrede værksted har ansvaret for fremstilling og test af de kundespecificerede løsninger. Montage- og idriftsættelsesopgaverne er lagt i hænderne på specialuddannede montører og supervisorer.

Kvalitetssikring
Alle anlæg leveres med manualer og dokumentation for korrekt servicering og betjening af udstyret. Dokumentationen kan udvides til at omfatte alle aspekter af kvalitetssikring og fremstillingskontrol.

FlowTech A/S
Erhvervsvej 2C
8653 Them
Danmark
CVR nummer: DK12566298
P nummer: 1000407969
8
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032