23948sdkhjf

Chemo Electric A/S

Chemo Electric A/S blev etableret i 1963.

Vort produktprogram omfatter komponenter der henvender sig til bl.a. producenter af maskinstyringer, medicinske apparater, måleinstrumenter, hvidevarer, underholdningselektronik, audio/video, telekommunikation etc.

Vi søger den rigtige kabelløsning med signal - og styrekabler, mil-spec og kundespecifikke kabler. Indenfor forbindelsesteknik tilbydes krympeflex, kabelbindere, beskyttelsesflex, tape og konnektorer

Vi samarbejder tæt med vore kunder og leverandører, for at finde frem til den optimale løsning, det være sig et standardprodukt, emner som skal modificeres, specielt fremstillede komponenter, halvfabrikata og færdige løsninger, som er udviklet til den givne applikation.
For at kunne imødekomme markedets ønsker til logistik, har vi passende lager af komponenter, som afspejler de indgåede aftaler omkring forsyningssikkerhed.

Chemo Electric A/S indgår i den svenske koncern Addtech AB.

Addtech AB er en svensk børsnoteret virksomhed, der med en omsætning på mere end 3,6 mia. kr. hører til blandt de største leverandører af komponenter, systemer og løsninger inden for områderne industriel automation, industriel elektronik, test og måleudstyr, produktionssystemer o.a.

Addtech kan tilbyde optimale løsninger gennem en kombination af kundetilpassede løsninger, niche produktion, service og standard produkter. Optimale løsninger kommer i stand gennem et tæt samarbejde mellem kunde og producent, en proces som drives af de enkelte selskaber i Addtech koncernen.

Kunderne findes primært inden for den producerende industri i Norden, aftermarket, store multinationale producenter, underleverandører m.fl. Blandt de mest betydende kundesegmenter er mekanisk industri, telekommunikation, automobilindustrien og elektronikindustrien.

Addtech har tradition for langsigtede relationer med producenter, som fokusere på R&D og som er førende inden for deres felt. Addtech's leverandører er placeret i Europa, Asien og Nord Amerika. Addtech har relationer med leverandører, som går mere end 20 år tilbage.

Addtech er opdelt på 4 forretningsområder: Addtech Equipment, Addtech Transmission og Addtech Components og Addtech Life Science.

Organisationen er decentral og drives gennem en række datterselskaber med en stærk markedsposition inden for specifikke nicher. Kombinationen af fleksibilitet, personligt engagement og en entrepenørånd i datterselskaberne, og den finansielle styrke, netværket og den sikrede kontinuitet i en stor virksomhed, er en klar konkurrencemæssig fordel i markedet. Hvert datterselskab drives uafhængigt.
Fakta om Chemo Electric A/S

Adresse
Chemo Electric A/S
Hassellunden 14
2765 Smørum
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Egedal Kommune

Telefon: +45 +45 36773044

Fax: +45 36773088

CVR nummer: DK64106910

P nummer: 1002183357

Kontaktpersoner

Torben Christiansen
Direkte telefon: +45 36773044

Send til en kollega

0.125