23948sdkhjf

Kalu A/S

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og sortfodssvinekød i topklasse. Derudover har vi et stort udvalg af specialiteter inden for tørvarer, trøfler, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste. Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.

Fjerkræ
I Kalu begyndte vores store kærlighed til godt fjerkræ med den franske bressekylling, for hvorfor ikke begynde med det bedste? Siden har vi kun stillet os tilfredse med fjerkræ af den bedste kvalitet, hvad enten det er kyllinger, ænder, perlehøns, kalkuner, gæs, duer, vagtler, poussiner eller frisk foie gras. Udvalget er bredt, med både hele fugle og udskæringer, og der kommer frisk fjerkræ hjem flere gange om ugen.

Kød
Kød er en stor produktgruppe som omfatter både US beef, wagyu, bison, iberisk sortfods svinekød, irsk og dansk lam og kanin

Vildt
Hvad enten man går op i sundhed, dyrevelfærd eller bare lækker mad, er vildt et godt valg. Dyrene kan bevæge sig frit omkring og udfolde deres naturlige flok- og fødesøgningsadfærd i vilde omgivelser, og resultatet er magert kød med stor smag.

Charcuteri
I det sydlige Europa har de vidst i århundreder, hvad godt charcuteri handler om – gode råvarer, stærke håndværkstraditioner og tid. Det er derfor, vi henter en stor del af vores charcuteri og pateer fra Italien, Frankrig og Spanien, hvor håndværket ofte går i arv fra generation til generation.

Specialiteter
Fra trøfler til piment Espelette, olier, eddiker og oste samt frugtpureer og mange andre frostspecialiteter. Udvalget er stort og lækkert og kvaliteten er høj.

Ost

Fra de bløde til de hårde. Fra de kraftige til de milde. Fra de dunede til de glatte. Fra de blå til de hvide. Fra ko til får til ged. I Kalus store sortiment af franske, italienske, spanske og danske oste er der noget for enhver smag og til enhver menu.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Fakta om Kalu A/S

Adresse
Kalu A/S
Flæsketorvet 45-55
1711 København V
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 33241222

CVR nummer: DK13744289

P nummer: 1000617579

Ansatte: 25

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.171