23948sdkhjf
Del siden

Scanion ApS

Scanion er et niche-foretagende, der har specialiseret sig inden for statisk elektricitet, rensning af afkastkanaler med ozon, indeklima og luftmiljø generelt. Vi er eksperter på området – og der findes ingen andre i landet, der har mere forstand på disse nicher end os.

Vi yder konsulentbistand og forhandler en række produkter og måleinstrumenter, der relaterer sig til vores nicher. Vores arbejdsområder omfatter:

  • Rådgivning - Scanion har specialiseret sig i at kontrollere luftens kvalitet med henblik på indhold af elektriske ladninger, partikler og lugte.
  • Statistik elektricitet - Hvilke gener oplever du fra statisk elektricitet? Får du stød på kontoret, hvor du arbejder eller når du håndterer maskiner og materialer i fabrikshallen?
  • Luftmiljø - Scanion tilbyder rådgivning og løsninger indenfor behandling af udsugningskanaler og indeklima generelt.
  • Måleudstyr - Af og til findes der en mærkelig lugt i fabrikshallen. I starten virker den frisk, men efter noget tid begynder det at klø i øjnene.

Gennem årene har vi øget vores position i markedet, fordi vi tager afstand fra ’quick fixes’. Vi tror på seriøs rådgivning, der hviler på forskning, erfaring og gennemprøvet udstyr og vi tænker langsigtet, når vi samarbejder med vores kunder.

Desuden er vi bevidste om, at det er en meget teknisk niche, vi arbejder i, hvor kunden ikke nødvendigvis selv kan gennemskue, hvornår formålet med Scanions assistance er nået. Vi har et motto, der hedder: Vi løser opgaven – sammen !

Scanion ApS
Skovgyden 16
5540 Ullerslev
Danmark
CVR nummer: DK14030581
P nummer: 1004749917

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047