23948sdkhjf

Geia Food A/S

Geia Food A/S er førende distributør af frosne fødevarer og fersk kød samt kolonial, sea food og drikkevarer til detail-og food servicemarkedet primært i Skandinavien, herunder Island, Færøerne og Grønland.

Geia Food A/S er et resultat af fusionen mellem de to virksomheder A Frost A/S og Mortensen Food A/S og fusionen blev en realitet i januar 2014. Geia Food A/S fortsætter den succesfulde udvikling via tætte partnerskaber med leverandører og kunder. Grade A troværdighed sikrer finansiel kapacitet og bevirker, at vi fungerer som en solid partner og giver mulighed for at udvikle nye succesfulde forretningsområder.

Logistik
Fra vores logistiske platform i den centrale del af Danmark, tilbyder vi "dag-til-dag" leveringer i hele Danmark og store dele af Sverige. Muligheden for at kombinere forskellige produktkategorier til vores kunder resulterer i meget en omkostningseffektiv distribution.

Market intelligence
Vores 'market intelligence' kombineret med professionelle indkøbere resulterer i et stort antal af succesfulde produktlanceringer. Geia Food er specialiseret i forvaltningen af hele produktets lanceringsproces - fra at skabe nye innovative idéer og koncepter til at de færdige produkter ligger i butikkerne.

Emballagedesign og udvikling
Vi har en in-house marketingafdeling og arbejder tæt sammen med flere designere og grafikere, for at præsentere produkter med den ideelle forbrugerprofil. I samarbejde med Varefakta på verdensplan sikrer vi korrekt varedeklaration og sikkerhed på alle områder på de enkelte markeder.

Et professionelt team
Vores mange års erfaring og viden om fødevareindustrien er bygget op af vores engagerede medarbejdere, som er yderst kompetente i alle forretningsmæssige aspekter.

Fakta om Geia Food A/S

Adresse
Geia Food A/S
Fuglevænget 9
9000 Aalborg
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 96340414

Fax: +45 98189877

CVR nummer: DK14983007

P nummer: 1000839629

Ansatte: 70

Certifikater: BRC, IFS

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anne Sofie Olesen
Stilling: Koordinator & HR

Daniel Olesen
Afdeling: Aalborg
Stilling: IT, bogholderi, økonomi
Direkte telefon: +45 96341573

Send til en kollega

0.172