23948sdkhjf
Del siden

KMC A.m.b.a

KMC er en af verdens førende producenter af kartoffelbaserede ingredienser til fødevarer og andre forbrugerprodukter.
KMC er et moderne andelsselskab, som i dag udvikler og producerer kartoffelbaseret nativ- samt modificeret stivelse, dehydrerede pulverprodukter som Flakes og Granules, kartoffelfiber og kartoffelbaseret protein (protein i foderkvalitet). KMC anvender hvert år over 1 mio. mt kartofler til sine produktioner i Brande, Karup og Toftlund, og virksomhederne investerer løbende i ny procesteknologi og fødevaresikkerhed (ISO 9001, ISO 22000, BRC, HACCP, etc.)

Fra sin base i Brande, Midtjylland eksporterer KMC i dag 95% af sin produktion til i alt 90 lande. Dette håndteres gennem distributører samt egne salgselskaber i England, Tyskland, Rusland, Kina, Thailand, Hong Kong og UAE.

I Danmark og i de Nordiske Lande er KMC for en stor del selv involveret direkte med vore kunder og deres projekter. Således har KMC en stor interesse i at deltage i produktudvikling, da det giver KMC mulighed for at arbejde med ingrediensløsninger i den "virkelige" procesverden, ganske tæt på vores applikations- og udviklingsafdeling i Brande. Global men samtidig lokal fokus giver alle parter mulighed for optimal sparring og sikrer direkte input omkring internationale trends og produktudvikling for selv små- og mellemstore virksomheder.

Du kan læse mere om KMC og vore produkter på www.kmc.dk og er selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

KMC A.m.b.a
Herningvej 60
7330 Brande
Danmark
CVR nummer: DK15230614
P nummer: 1000884898
210
HACCP, ISO 22000, ISO 9000:2000

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047