23948sdkhjf

Iwaki Nordic A/S

IWAKI Nordic A/S bidrager med gode tekniske foranstaltninger til begrænsning af kemikalierisikoen for personale, udstyr og omgivelser.

Vi tilbyder et meget bredt program af kvalitetspumper til transport/dosering af alle aggressive væsker. Yderligere tilbyder vi komplette pumpesystemer fra simple pumpestationer, mindre opbevaringsbeholdere og doseringskabinetter til komplette integrerede procesanlæg til f.eks. rensning, opblanding, transport, opbevaring eller dosering af aggressive og kemiske væsker.

IWAKI Nordic, der blev etableret i 1992, har datterselskaber i de nordiske lande og fungerer som hovedkontor og lager for Norden og Baltikum. Inden for vores speciale "pumper til aggressive væsker", har vi det absolut største sortiment og vi lagerfører det i Hillerød.

Vi kombinerer lokal viden og erfaring med den globale tekniske knowhow hos IWAKI Japan, IWAKI Europa og øvrige samarbejdspartnere.

Når du kontakter os, kan du være sikker på at få netop den løsning, der modsvarer dine behov. Vi tilbyder hjælp til alle tekniske og praktiske ting omkring din løsning. Vi har erfarne teknikere, der sørger for, at du altid får den mest korrekte og optimale opsætning af din installation.

IWAKI-koncernen har produceret pumper til aggressive og kemiske væsker i mere end 60 år, og har i dag selskaber i mere end 30 lande verden over. Dette omfattende netværk suppleres med distributører på alle kontinenter.

Se alleNyheder

Se alleNyeste produkter

Fakta om Iwaki Nordic A/S

Adresse
Iwaki Nordic A/S
Rønnekrogen 2
3400 Hillerød

Region
Danmark
Hovedstaden
Hillerød Kommune

Telefon: +45 48242345

CVR nummer: DK15883146

P nummer: 1000994293

Ansatte: 25-30

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Salgsafdelingen - IWAKI Nordic A/S
Afdeling: Salgsafdelingen
Direkte telefon: +45 48242345

Send til en kollega

0.143