23948sdkhjf

Mettler-Toledo A/S

METTLER TOLEDO er en førende global producent af præcisionsinstrumenter og en tjenesteudbyder. Virksomheden rangerer højt inden for en række markedssegmenter og er global markedsleder på mange områder.

METTLER TOLEDO er en førende global leverandør af præcisionsinstrumenter og -tjenester. Vi har stærke lederpositioner i alle vores virksomheder og tror på, at vi har globale førende positioner i de fleste af dem. Vi er anerkendt som innovationsledere, og vores løsninger er afgørende for vigtig R&D, kvalitetskontrol og fremstillingsprocesser for kunder i en lang række industrier, herunder biovidenskab, fødevarer og kemikalier. Vores salgs- og servicenetværk er et af de mest omfattende i branchen. Vores produkter sælges i mere end 140 lande, og vi har en direkte tilstedeværelse i omkring 40 lande. Med gennemprøvede vækststrategier og fokus på implementering har vi opnået en langsigtet historie med stærke økonomiske resultater. For mere information, besøg www.mt.com.

Global rækkevidde med lokale support- og servicekontorer
Vi har et af branchens største salgs- og servicenetværk på plads for at hjælpe vores kunder over hele verden - over 5.000 salgs- og serviceeksperter står til din tjeneste.

Vores verdensomspændende salgs- og serviceorganisation garanterer, at vi har uddannede og erfarne specialister på stedet til at hjælpe vores kunder.

Vores produktionsfaciliteter er placeret i USA, Tyskland, Storbritannien, Schweiz og Kina. Det sikrer, at vi altid er tæt på vores kunder – og så taler vi ikke kun om logistik, men også om vores evne til at reagere hurtigt og tilpasse os lokale behov.

Du kan købe vores produkter og tjenester i over 100 lande.

 

 

Se alleNyheder

Fakta om Mettler-Toledo A/S

Adresse
Mettler-Toledo A/S
Naverland 8
2600 Glostrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Glostrup Kommune

Telefon: +45 43 27 08 00

CVR nummer: DK16221341

P nummer: 1001058603

Certifikater: ATEX, CE, DANAK, EU 1935 , FDA-godkendt, Godkendt af Fødevarestyrelsen, ISO 17025, ISO 9001:2015, RoHS

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Isabella Johansson

Therese Vallstedt
Afdeling: Nordic Marketing & Communications

Send til en kollega

0.219