23948sdkhjf

Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System

I Q-System har vi 60 års erfaring i at designe og levere både manuelle og automatiske transportanlæg til praktisk talt alle typer gods - og til alle brancher. Vi er en af de få større skandinaviske leverandører af transportanlæg, der producerer på egen fabrik her i Danmark, mens de øvrige fungerer som salgskontorer, hvor selve “hardwaren” bliver indkøbt hos underleverandører i Østeuropa.

Lego-systemet lever også i automationsverdenen
Vores produktprogram, der omfatter et system til lette produkter som eksv. kasser, et manuelt system til gods op til 1500 kg. og et drevet system til palletransport m.v. er modulopbygget ligesom Lego-systemet. Derfor kan man til enhver tid bygge videre på de bestående Q-System komponenter - fra manuelt til drevet system, fra baner i en etage til baner i to etager etc. – og vore produktgrupper til lette, mellemsvære og tunge produkter kan naturligvis bygges sammen.

Endvidere producerer vi et bredt program af PallEvator pallemagasiner, der opfylder de fleste virksomheders behov, men har du brug for en specialversion, så kan vi også lave det.

Alle projekter er forskellige og betinger ofte specialløsninger. På basis af vore standardmoduler kombineret med konfektionerede units konstruerer og leverer vi skræddersyede logistik/håndteringsløsninger, der er tilpasset den enkelte kundes forhold og behov.

Mød fabrikanten ansigt til ansigt
Afstandene er korte i Danmark. Vi besøger naturligvis gerne dig, men den korte afstand betyder også, at du har mulighed for at besøge vores fabrik og diskutere dit projekt med vore sælgere og teknikere, der har et indgående kendskab til alle aspekter indenfor automation – og du har selvfølgelig også mulighed for at deltage i fabrikstesten inden afsendelse af dit nye transportanlæg.

Se alleNyheder

Se alleNyeste produkter

Fakta om Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System

Adresse
Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System
Hjaltevej 16, Skovby
8464 Galten

Region
Danmark
Midtjylland
Skanderborg Kommune

Telefon: +45 86943277

Fax: +45 86946532

CVR nummer: DK16440973

P nummer: 1001099712

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Morten R. Knudsen
Afdeling: PallEvator
Direkte telefon: +45 25796194

Send til en kollega

0.252