23948sdkhjf
Del siden

ViscoTec Nordic ApS

ViscoTec Nordic (tidl. Scanmaster) er et datterselskab af ViscoTec, en globalt anerkendt virksomhed inden for doserings- og påføringsudstyr. Virksomheden har i årtier  været dedikeret til at levere kvalitetsudstyr og tekniske løsninger til industrien i Norden.

Som en del af den internationale ViscoTec-familie er ViscoTec Nordic forpligtet til at opretholde de samme høje standarder og værdier. Virksomheden er kendt for sin pålidelige og præcise doseringsteknologi, der anvender den seneste teknologi og innovative løsninger.

ViscoTec Nordic betjener en bred vifte af industrier, herunder fødevare- og drikkevareindustrien, farmaceutiske og kosmetiske sektorer, elektronikproduktion samt automotive- og luftfartsindustrien. Virksomheden tilbyder løsninger til dosering af væsker med forskellige viskositetsniveauer, hvilket gør det muligt for kunderne at opnå præcis dosering og påføring af deres produkter.

Datterselskabet har et dedikeret team af erfarne specialister, der har ekspertise inden for doseringsteknologi og procesoptimering. Disse specialister arbejder tæt sammen med kunderne for at forstå deres specifikke behov og finde den optimale løsning til deres doseringskrav.

ViscoTec Nordic er også engageret i at yde en professionel og effektiv kundesupport. Virksomheden tilbyder teknisk assistance, uddannelse og eftermarkedsservice for at sikre, at kunderne får den bedst mulige oplevelse med deres ViscoTec-udstyr.

Med sin stærke tilstedeværelse i Norden og det omfattende produktsortiment har ViscoTec Nordic etableret sig som en pålidelig partner inden for doseringsteknologi. Virksomheden stræber efter at levere innovative og pålidelige løsninger, der kan forbedre produktionsprocesserne og opfylde kundernes krav til kvalitet og effektivitet.

Med sin passion for doseringsteknologi og fokus på kundetilfredshed fortsætter ViscoTec Nordic med at være en værdifuld aktør inden for industrien.

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362
7
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062