23948sdkhjf

Nordomatic A/S

Nordomatic A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for udvikling af intelligente bygningsanlæg. Vi skaber sikre og brugervenlige løsninger til individuel styring af temperatur, luftskifte, lys, solafskærmning med mere, og giver dig samtidig gode besparelser på el- og varmeregningen.

Vi er et seriøst aktieselskab, der har størrelse og kapacitet til de helt store opgaver - og som selvstændigt systemhus har vi fleksibiliteten til at opfylde kundernes individuelle krav og ønsker til fremtidssikrede løsninger. Fra planlægning og projektering til installation og service.

Vores løsninger henvender sig til:
-

Kontorer


- Hospitaler
- Butikscentre
- P-kældre
- Skoler & institutioner.

Vores succes bygger på en kombination af kompetente medarbejdere, optimale løsninger, god service og nære relationer til kunder og samarbejdspartnere. Vi tror på, at personlig nærhed kan skabe resultater - og vi tror på at levere løsninger frem for produkter. Hos Nordomatic A/S  gør vi tingene på vores egen måde - i en tæt og åben dialog.
Og det gør hele forskellen på et CTS-marked, hvor produkter og teknologi stort set er ens hos alle leverandører.Gunstige markedsforhold, gode medarbejdere og ikke mindst, loyale kunder har siden 1997 skabt de ideelle rammer for konstant vækst og sund økonomi hos Nordmatic A/S. Det giver os styrke til fortsat at være blandt de førende virksomheder inden for bygningsautomatik og intelligente bygningsinstallationer.

Vil du opleve merværdien ved et CTS-samarbejde, hvor løsningerne er individuelle og optimale - og hvor et ord er et ord - så er du altid velkommen hos Nordomatic A/S.

Fakta om Nordomatic A/S

Adresse
Nordomatic A/S
Gavnøvej 2A
7400 Herning
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Herning Kommune

Telefon: +45 97132688

CVR nummer: DK19265501

P nummer: 1003947356

Ansatte: 140

Kontaktpersoner

Allan Vinther
Afdeling: Aarhus, Herning, Aalborg, Kolding
Stilling: Salgsdirektør
Direkte telefon: +45 53740430
Helle Mærsk Bertelsen
Afdeling: Administration
Stilling: Økonomiassistent
Direkte telefon: +45 53740469
Jakob Sønderby
Stilling: Økonomichef
Direkte telefon: +45 51675903
Kim F. Lund
Afdeling: Århus
Stilling: Servicechef
Direkte telefon: +45 53740425

Send til en kollega

0.156