23948sdkhjf

Vangby A/S

Vangby A/S er specialister, når varer skal pakkes sikkert på paller eller i kasser, og vi tilbyder pakkeløsninger indeholdende: Maskiner, Materialer & service

Vi stræber efter at finde nye løsninger, der skaber værdi for vores kunder inden for fokusområderne: 

  • Pallepakning
  • Kartonpakning (kassefyld/kasseluk) 

Vi ønsker at tage ansvar, og hos os fås rådgivning og kompetent sparring, når pakkeprocessen skal optimeres. Vores serviceteam tilbyder løbende service og vedligehold og sørger for, at de leverede løsninger er driftssikre og kører optimalt!

Pakkelinjer og -løsninger er vores speciale! Hvis krav og kapacitet bliver en stadig stigende faktor i jeres pakkeproces for palle- og/eller kartonpakning, og logistik er blevet en nødvendighed, kan Vangby helt sikkert hjælpe!

Vangby er specialister i pallepakning! – Og vi kan hjælpe jer til at optimere jeres pakkeproces. I dag pakkes størstedelen af alle varer, der skal distribueres, på paller af den ene eller anden art, og vi har et stort udvalg af maskinløsninger og materialer til sikring af gods på paller samt lastsikring af paller.

Vangby leverer professionelle pakkemaskiner til kartonpakning! Vores pakkemaskiner tilpasses jeres virksomheds produktion og pakkeproces, så I er garanteret de mest sikre og optimale forsendelser.
Vi leverer gerne samlede løsninger til hele jeres pakkeproces med maskiner, rullebaner, transportbånd, forbrugsmaterialer, og hvad der ellers er relevant for netop jeres virksomheds pakning af emner i kartoner!

Nyheder

  • Branding By Banding

Fakta om Vangby A/S

Adresse
Vangby A/S
Thorsvej 16
4100 Ringsted

Region
Danmark
Sjælland
Ringsted Kommune

Telefon: +45 55561515

CVR nummer: DK19301702

P nummer: 1003759268

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anders Bramm
Afdeling: VANGBY DK
Stilling: Salgschef
Direkte telefon: +45 20401290

Jakob Vangby
Stilling: Direktør

Trine Frydshøj

Send til en kollega

0.203