23948sdkhjf
Del siden

Vangby A/S

Vangby A/S er specialister, når varer skal pakkes sikkert på paller eller i kasser, og vi tilbyder pakkeløsninger indeholdende: Maskiner, materialer & service. 

Vangby forhandler et bredt sortiment af komplette emballageløsninger, hvor vi integrer alt det vi er bedst til: Fra ekspertise indenfor optimering af emballage, design og implementering til automatisering og palletering.

 Vi leverer samlede pakkelinjer og -løsninger, der kombinerer innovativ teknologi, logistik, bæredygtige materialer, service og erfaring, for at skabe den største værdi for vores kunder inden for fokusområderne: 

Vangby er specialister i udvikling af end-of-line pakke-og pallelinjer ud fra den enkelte kundes specifikke ønsker og behov, med fokus på optimering af processer og emballageforbrug.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes udfordring og produkt, og står klar med et erfarent team, den nyeste teknologi og en forpligtelse til at skabe bæredygtig værdi og optimering for din pakkeproces.

Hos os får du rådgivning og kompetent sparring med en emballagepartner, der kan rådgive om din pakkeproces hele vejen rundt. Vores serviceteam tilbyder løbende service og vedligeholdelse og sørger for, at de leverede emballageløsninger er driftssikre og kører optimalt.

Lad os sammen finde den rette emballageløsning for dig og din virksomhed.
www.vangby.dk / +45 55 56 15 15

 

Vangby A/S
Thorsvej 16
4100 Ringsted
Danmark
CVR nummer: DK19301702
P nummer: 1003759268
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.093