23948sdkhjf

HMJ Engineering I/S

HMJ Engineering I/S er virksomheden bag det miljøvenlige GRIP FIX pallesikringssystem, der benyttes i stedet for at vikle pallerne med strækfolie. Strækfolie er energikrævende at producere og at bortskaffe.

GRIP FIX efterlader ingen spor på emballagen
GRIP FIX anti-slipmiddel, er et vandopløseligt klæbestof, som er fri for opløsningsmidler og klæbestoffer, til sikring af de pakker eller lignende, som lægges på pallen.
Det kan være PE sække, papirsække, kartoner, cellofanpakker, tekstilsække og småpakker.

Der findes forskellige typer GRIP FIX anti slipmiddel til de forskellige emballagetyper. Fælles for dem alle er, at de er vandopløselige, og derfor ikke udtørrer når anlægget lukkes ned, og umiddelbart startes selv efter 3 ugers ferie.

Skal dyserne rengøres gøres dette med rent lunkent vand eller man kanopløse en anelse sæbe i vandet, og anti slipmidlet kan lukkes direkte ud i afløbet, uden at man behøver at tænke på forurening.

GRIP FIX anti slipmidlet påføres før palleting, det betyder en arbejdsgang mindre, da pallen er blive kørt på lager, når palleteringen er overstået. Den skal ikke til en viklestation.
Modtageren af pallen slipper for at fjerne strækfolien og bortskaffe dette, også en tidsgevinst for ham.

Emballagen er nem at adskille, vedhængningskraften mærkes ikke når forsøger at adskille emballagen, og der er ingen restprodukter på emballagen.
GRIP FIX anti slipmiddel er meget billigere i brug sammenlignet med strækfolie og andre produkter. Dertil kommer den arbejdsbesparelse de ligger i brugen.

Anlæg til påføring af GRIP FIX
Der er anlæg til påføring af GRIP FIX, som er fra simpelt manuelt anlæg til fuldautomatiske anlæg.

Leverandør-kompetencer

Fakta om HMJ Engineering I/S

Adresse
HMJ Engineering I/S
Kærvej 31
6670 Holsted
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Vejen Kommune

Telefon: +45 31214144

CVR nummer: DK19594688

P nummer: 1003886751

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Arne Brink Jepsen
Direkte telefon: +45 31214144

Send til en kollega

0.078