23948sdkhjf
Del siden

AFRY

AFRY er en af Nordens største ingeniørvirksomheder med stærke kompetencer inden for byggeri til både offentlige og private aktører. I Danmark har vi flere end 300 medarbejdere, der arbejder med hele bygningens livscyklus fra design til drift. Det inkluderer også byggeledelse, som du kan se vores kollega Mogens fortælle om i videoen ovenfor. 

Vi udvikler byggeprojekter med ansvar og stolthed. Vi tager ansvar for planeten og fremtidens generationer, som skal arbejde, bo og leve i det, vi er med til at bygge. Og vi er stolte af vores fagligheder og kompetencer, som bidrager til en bæredygtig udvikling af bygningsmassen i Danmark.

Hos os får du kompetent og professionel rådgivning inden for de klassiske ingeniørydelser som konstruktioner, anlæg, el, vvs og ventilation. Men vi leverer også rådgivning inden for en række specialistydelser som bygherrerådgivning, commissioning, støj og akustik, brand samt renovering og transformation.

Derudover er vi blandt de førende i branchen inden for rådgivningsydelser til life science-industrien og fødevarevirksomheder.

🔎 Læs mere om vores projekter og rådgivning inden for byggeri via linket her

 

Udover vores kompetencer inden for byggeri har vi et stort bagland af kolleger med mange års erfaring inden for blandt andet energi, automation, procesudstyr til fødevareindustrien og transport-infrastruktur, som står klar til at hjælpe.

AFRY er en international koncern, og derfor udtales vores navn på engelsk - [eɪːfɹi].

 

 

AFRY
Viborgvej 1
7400 Herning
Danmark
CVR nummer: DK20246693
P nummer: 1017337110
850
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047