23948sdkhjf
Del siden

Alfa Laval Nordic A/S

Alfa Laval skaber værdi ved at optimere vores kunders processer

Alfa Laval er en førende global leverandør af højkvalitets produkter inden for varmeoverførsel, separation og væskehåndtering. Med disse nøgleteknologier som base har Alfa Laval til formål at hjælpe med at forbedre produktivitet og konkurrenceevne hos vores kunder i forskellige industrier over hele verden. Vi identificerer kundernes udfordringer, og leverer produkter og løsninger, der opfylder deres krav primært inden for energi, miljø, føde- og drikkevarer- samt marineindustrien. 

Nutidens øgede fokus på at spare energi og vand, samtidig med at miljøet beskyttes, passer glimrende med virksomhedens udbud af produkter og applikationer. Alfa Lavals produkter hjælper med at rense vandet, minimere el- og vandforbrug og reducere CO2-emissionerne i en række industrier og processer. 

I Danmark har Alfa Laval fem forskellige selskaber fordelt i hele landet.  De over 1700 medarbejdere beskæftiger sig med innovation, forretningsudvikling, produktion og salg. Vi henvender os til kundesegmenter, der rækker lige fra biotek og levnedsmidler til energi og søfart, så næsten alle industrier anvender vores produkter.

Alfa Laval selskaberne i Danmark er en vital del af Alfa Laval koncernens aktiviteter, og de fem danske selskaber arbejder tæt sammen om at koordinere aktiviteter på dansk niveau. Flere globale kompetencecentre er samlet i Danmark, ligesom en stor del af vores globale forretningsudvikling og -styring foregår fra Danmark.

Alfa Laval i Danmark omfatter følgende enheder:

  • Alfa Laval Aalborg er vores globale center for kedelteknologi og globalt produktionscenter for miljøproduktet PureBallast
  • Alfa Laval Copenhagen er vores globale center for procesteknologi såvel som for
    dekantercentrifuger.
  • Alfa Laval Kolding er vores globale center for flowteknisk udstyr og for udstyr til tankrensning.
  • Alfa Laval Nakskov er vores globale center for membranfiltrering.
  • Alfa Laval Nordic er vores salgs- og serviceselskab i Danmark.

Kontakt os
Alfa Laval Nordics hovedkontor i Danmark er i Storkøbenhavn på Maskinvej 3, 2860 Søborg. For flere kontaktinformationer klik venligst her.

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528
55
ISO 9001, ISO 9001:2008
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.046