23948sdkhjf
Del siden

NGI A/S

NGI Hygienic Components er specialister inden for industrielle hygiejniske komponenter til maskineri og udstyr inden for fødevare-, mejeri- og bryggeri brancherne samt den farmaceutiske industri. Kort sagt løsninger med behov for opfyldelse af de strengeste hygiejniske standarder og rengøringsmæssige krav.

Kombinationen af grundig rådgivning og bred brancheviden gør os i stand til at tilbyde et omfattende og innovativt produktsortiment af alle typer justerbare nivelleringssystemer samt højdejusterbare komponenter.

Vores indgående kendskab til de forskellige sektorer inden for maskinfremstilling og fødevareindustri gør os til en værdiskabende partner med fokus på rådgivning, sparring og videndeling. Læs mere om hvilke løsninger vi har leveret til fødevareindustrien.

NGI er den eneste virksomhed i verden, der kan tilbyde hygiejniske maskinsko og lejehuse, som er certificeret efter 3-A, EHEDG og USDA standarder. Desuden tilbyder vi et bredt sortiment af standardprodukter, som plastsko, massive sko, standardsko og hygiejniske hjul.

Virksomheden blev grundlagt i 1972 og har gennem tiden vokset sig til at være verdens førende producent af hygiejniske komponenter i rustfrit stål. I dag er NGI repræsenteret i mere end 50 lande.

NGI A/S
Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Danmark
CVR nummer: DK20861770
P nummer: 1001805490
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031