23948sdkhjf
Del siden

Limitech A/S

Limitech A/S er en dansk producent af proces anlæg og multifunktionelle mixere, kogere, UHT/varmebehandlingsudstyr, der både producerer enkeltstående maskiner samt semi- og fulde proceslinjer.

 Limitech’s systemløsninger bruges af førende fødevarevirksomheder (Dairy, Condiments, Convenience, Confectionary, Ready meals, Bakery mm.) såvel som kemi, pharma, personligpleje, babymad, dyrefoder, sports Nutrition mm. rundt om i hele verden.

Limitech blev grundlagt i 1993 af Anders Jellesen, i det nordlige Danmarks skønne natur med kort afstand til storby og lufthavn. Anders’ enorme branchekendskab dannede virksomhedens fundament til gavn for alle vores kunder. I dag fortsætter traditionen med anden generation, Jesper Jellesen, og kunderne kan forvente det samme høje niveau og fleksible tilgang, som har været grundlaget for Limitech A/S siden begyndelsen.

 Teknik og produktion
Salg, teknik, engineering, service og produktion arbejder i synergi under ét tag. Vi konstruerer og producerer alt på vores fabrik, hvilket giver os muligheden for at teste hver enkelt komponent hele vejen gennem produktionen, således sikrer vi den højest mulige kvalitet i vores produkter. Dertil installerer og servicerer vi ligeledes vores produkter world-wide.

Specielt Limitech’s’ fleksible tilgang og skarpe ingeniør afdeling – der giver kunderne mulighed for i samarbejde med teknikerne at skræddersy deres egen maskine, er en arbejdsmodel, som har vundet popularitet i branchen og hos vores kunder.

Limitech A/S
Fristrupvej 162-164
9440 Aabybro
Danmark
CVR nummer: DK20935677
P nummer: 1001236795
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047