23948sdkhjf

Euro Poultry A/S

DIN INNOVATIVE SAMARBEJDSPARTNER
Euro Poultry er den førende innovative samarbejdspartner inden for mange former for fjerkræ – både råt, varmebehandlet og convenience. Som kunde kan du se frem til en engageret partner med mange års erfaring – og et fast samarbejde med 40 af verdens førende fjerkræproducenter fra ikke færre end 10 lande.

STOR EKSPERTISE INDENFOR FJERKRÆ
Vores kundeindsigt, vores viden om fødevaretrends og vores dedikation til at udvikle helt nye produkter med den rigtige producent, gør Euro Poultry til den perfekte samarbejdspartner. Det gælder, hvad enten vi taler HoReCa, det hurtige køkken eller convenience til forbrugeren.

Vi ser det kort og godt som vores fornemmeste opgaver at inspirere vores kunder, levere topkvalitet – og følge op med den service, der gavner vores kunders forretning.

BREDT OG DYBT SORTIMENT
Vores sortiment spænder bredt fra rå konventionelle udskæringer til forarbejdede økologiske produkter - tilpasset netop dit behov. En fælles ting kendetegner alle vores produkter: Kontrol og kvalitet i smag, hygiejne, fokus på dyrevelfærd og produktion.


TOP TABLE – MADE2SERVE
Top Table er et bredt og dybt sortiment af serveringsklare fjerkræprodukter, der er Made to Serve. Vi lægger vægt på gode råvarer, den allerbedste smag, og vores sortiment garanterer markedsorienterede produkter og internationale smagsoplevelser. Med Top Table beviser vi, at serveringsklare produkter findes i meget høj kvalitet.

Top Table hjælper med inspiration, innovation og nærvær. Samtidig understøtter Top Table tidens trends om miljøvenlighed, mindre spild og god køkkenhygiejne. Spar tid – den ensartede høje kvalitet sikrer dig hurtig servering – godt for dig og dine kunder!

Euro Poultry har et fast samarbejde med mere end 40 af verdens førende fjerkræproducenter, som alle lever op til de strengeste kvalitets- og hygiejnekrav og krav til dyrevelfærd. Produkterne er tilberedt på forhånd og lette at håndtere. Med Top Table fra Euro Poultry venter der en lang række forskellige fjerkræoplevelser, fordi innovation og markedsindsigt er en vigtig del af vores hverdag.

Top Table®:
• Gør din hverdag lettere uden at gå på kompromis med kvaliteten
• Komlet linie af forarbejdet fjerkræ, der sikrer at dit måltid har en god og smagfuld karakter
• Et bevis på forarbejdede produkter kan være af høj kvalitet
• Innovativ produktudvikling
• 1-stop-shopping
• Et kort køkken flow giver dig hygiejniske fordele
• Garanti for nye internationale mad oplevelser
• Følg trenden og få et miljøvenligt køkken med mindre spild


CHEFS CLUB – RAW2KITCHEN
Chefs Club byder på det brede, internationale sortiment inden for råt fjerkræ til foodservicesegmentet – målrettet dit køkken. Her får du muligheden for at sætte dit eget unikke præg på råvarerne gennem professionel, personlig og dedikeret tilberedning.

Det store udvalg af konventionel og økologisk fjerkræ tilbyder inspiration og fuld sporbarhed. Chefs Club er smagfulde råvarer, nøje udvalgt fra de bedste producenter i verden.

Euro Poultry har et langt samarbejde med mere end 40 af verdens førende fjerkræproducenter, som forpligter sig til at leve op til de strengeste kvalitets- og hygiejnekrav og krav om dyrevelfærd. Derfor sikrer vi ensartet høj kvalitet – hver gang!

Chefs Club®:
• Fuld sporbarhed
• Smagsoplevelse
• Slow/show – cooking på den gode måde
• Sensorik
• Rester er en køkkenressource
• Gourmet – spisekvalitet
• Køkkenindividuelt selvpræg
• Genopdagelse af den rene, naturlige smag

Leverandør-kompetencer

Fakta om Euro Poultry A/S

Adresse
Euro Poultry A/S
K. Christensens Vej 2M
9200 Aalborg SV
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 96312500

Fax: +45 96312501

CVR nummer: DK25054741

P nummer: 1007258786

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Christina Flyvholm
Stilling: Retail- & Marketing Manager

Line Visgaard Jørgensen

Mathias Lindholm Jørgensen
Afdeling: Marketing
Stilling: Kommunikationsmedarbejder
Direkte telefon: +45 96312517

Mikael Kristensen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 96312500

Rasmus Mou Nielsen
Direkte telefon: +45 96 31 25 05

Thomas Skriver

Send til en kollega

0.174