23948sdkhjf
Del siden

PRO-CONSULT

PRO-CONSULT servicerer hele den danske industri inden for reparation, fejlfinding, skadeservice og renovering af elektriske/elektroniske styresystemer.

Vi tilbyder service onsite eller du kan sende udstyret til reparation på et af vores værksteder.

Vi har Danmarks største reparationsværksteder for industri-elektronik og vi reparerer på komponentniveau, Vi er meget stolte af at kunne sige, at det er sjældent, at vi giver fortabt overfor de mange tusinder af opgaver, vi stilles over for gennem årets løb.

Vi reparerer f.eks. hundredvis af motorstyringer, industrimonitorer, paneler, solinvertere på årsbasis og vores serviceteknikere rykker naturligvis gerne ud til fejlretning på Jeres udstyr over hele Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Vi kan være behjælpeligt med at skaffe erstatnings udstyr, nødløsninger, reserve-print, PLC moduler, motorstyringer, servodrive og meget mere. 

Vi tilbyder alt fra akutte reparationer til langsigtede serviceaftaler, for at sikre så lave en risiko for nedbrud som muligt.

Mange importører, servicevirksomheder, producenter og maskinbyggere bruger os som partner og måske kan vi også hjælpe dig?

PRO-CONSULT
Fabriksvænget 2 B
4130 Viby Sj.
Danmark
CVR nummer: DK13309639
P nummer: 1000540314
30
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047