23948sdkhjf
Del siden

Scanpackaging A/S

Scanpackaging A/S er en 100% dansk ejet virksomhed der har specialiseret sig i at markedsføre, servicere og repræsentere en række førende internationale producenter af veje- og doseringssystemer, samt pakkemaskiner for både fleksibel og karton emballage.

Vi er et visionært og dynamisk firma, som bygger på et solidt fundament af medarbejdere med høj kompetence. Firmaet blev etableret i 1998 og består af en gruppe medarbejdere med mere end 25 års erfaring inden for emballering og dosering.

Vores specialviden og erfaring har hjulpet til rationalisering og forbedring af en lang række pakkeopgaver inden for fersk kød, pålæg, fisk og andre let fordærvelige varer i MAP-pakninger – konfekture – farmaceutiske produkter - samt en række non-food produkter. Løsninger der har skabt god rentabilitet og indtjening for vore kunder.

Hvad kan ScanPackaging gøre for dig som kunde?
- Analysere den nuværende proces og udarbejde forslag til forbedringer
- Være behjælpelig ved udarbejdelse af rentabilitets dokumentation for investeringen
- Rådgive i emballage spørgsmål
- Levere komplette løsninger for håndtering, emballering og kvalitetskontrol af produkterne
- Står bag enhver maskinleverance med råd og effektiv service – 24 timer i døgnet

ScanPackaging tilbyder et bredt udsnit af kvalitets pakkemaskiner og pakkematerialer, herunder ILAPAK flow- pakkemaskine og vertikale posemaskiner, MULTIPOND kombinationsvægte, WEBB Skruefyldere, ILPRA - Traysealere, og ikke mindst specialdesignet og producerede løsninger.

Scanpackaging A/S
Linnerupvej 3
7160 Tørring
Danmark
CVR nummer: DK25996283
P nummer: 1008392478
4
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.046