23948sdkhjf
Del siden

Schmersal Danmark A/S

Schmersal  tilbyder systemer og komponenter til maskinsikkerhed, som giver sikre stop og beskytter både mennesker og maskiner. Sammen med vores kunder arbejder vi for at gøre industriens arbejdsmiljø sikrere.

Schmersal udvikler og producerer et bredt program af sikkerhedsudstyr til maskinindustrien og elevatorbyggere. Vores produktprogram omfatter løsninger til:

Du kan læse meget mere om de enkelte løsninger på vores website.

Schmersal vil i tæt samarbejde med vores kunder udvikle og producere sikkerhedskomponenter for at optimere sikkerheden og produktiviteten hos vores kunder.

Vores produkter skal således øge konkurrenceevnen samt bidrage til et sikrere arbejdsmiljø.

Schmersal har som varemærke været repræsenteret i Skandinavien i over 40 år. I 1994 åbnede man datterselskabet Schmersal Nordiska AB i Sverige for at skabe en nærmere og tættere kontakt med det nordiske marked. I 1997 åbnedes det norske kontor og i 2002 åbnedes det danske datterselskab. Med et nyt og højere serviceniveau er virksomheden vokset til i dag at omfatte 19 personer i Norden.

Schmersal Nordiska AB fungerer som nordisk hovedkontor. Her ligger alle administrative, økonomiske og produktansvarsmæssige opgaver samt konsulenttjenester.

Følg os på LinkedIn: Schmersal Danmark A/S

Schmersal Danmark A/S
Arnold Nielsens Boulevard 72-74
2650 Hvidovre
Danmark
CVR nummer: DK26035074
P nummer: 1008435320
5
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062