23948sdkhjf
Del siden

FF Engineering ApS

FF Engineering er involveret i salg, installation, igangsætning, service, og eftermontering af avanceret emballerings- og produktionsudstyr, hovedsageligt indenfor den farmaceutiske sektor, fødevareindustrien og medikus sektoren.

Via vores aftaler med adskillige af de mest kendte producenter af emballerings- og produktionsudstyr i Europa, kan FF Engineering tilbyde kvalitetsudstyr både i form af udstyr af standardtype og i form af 'skræddersyet' specieludstyr.

Det er FF Engineerings vision at blive blandt de førende forhandlere i de nordiske lande for emballerings- og produktionsudstyr, sammen med den højeste kvalitet af associerede servicer. I kraft af konstant udvikling, justering, samt udvidelse af produktudvalg vil vi fortsætte med at koncentrere os om dette mål til fordel for vores kunder og os selv.

FF Engineering lægger meget vægt på service. Vi kan tilbyde en nøjagtig og professionel service, som bureauet for de virksomheder vi repræsenterer, samt tilbyde løsninger til andre relaterede opgaver.

Med 20 års erfaring i servicesektoren for emballerings- og produktionsudstyr, er vi overbevist om at vi er i stand til at løse størstedelen af de påkrævede serviceopgaver.

Vi kan tilbyde følgende:

* Serviceaftaler og forebyggende vedligeholdelse, hvor vi undersøger maskinerne med jævne forudbestemte intervaller.
* Renovering og eftermontering af maskiner, enten på stedet eller ved overførsel til vores servicecenter værksted.
* Installation og igangsætning af maskinerne, som en del af leveringen af nyt udstyr.
* Oplæring af operatører og teknikere i betjening af udstyret, normalt som en del af leveringen af nyt anlæg, men også for eksisterende maskiner.
* Optimering af eksisterende produktionslinjer med vægt på analytiske resultater inden forskning og undersøgelser.
* Nødhjælp, inklusive muligheden for 24-timers servicebesøg.

Se vores maskinoversigt

Reservedele - Se vores oversigt

FF Engineering ApS
Vassingerødvej 86
3540 Lynge
Danmark
CVR nummer: DK26391970
P nummer: 1008857365
10

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047