23948sdkhjf
Del siden

KLINGSPOR A/S

KLINGSPOR A/S, der har mere end 30 års erfaring på det nordiske marked, er leverandør til den metalforarbejdende industri, men også til vindmølle-industrien og andre industrier.

Gennem mange år har vi opbygget en stor viden og erfaring inden for slibning, savning, afgratning, polering og hjul, både om produkter og om arbejdsprocesser. Så vi ved, hvad der skal til for at løse opgaven både korrekt og effektivt. En stor del af denne viden har vi opnået gennem de mange opgaver, vi har løst i tæt samarbejde med både kunder og producenter. En viden, der konstant udvikles.

Resultater kommer ikke af sig selv, der skal en indsats til. Det ved alle vores medarbejdere. De arbejder målrettet for vores kunder og lægger vægt på vores værdier: tillid - kvalitet - knowhow - mennesker og engagement.

Med et stort lager, et bredt produktprogram og hurtig levering kan vi love dig en førsteklasses logistik. Gennemprøvede procedurer for bestillinger, vores interne lagerhåndtering og transportvalg sikrer dig optimale leverancer.

KLINGSPOR A/S er mere end leverandør inden for efterbearbejdning og hjul. Vi tilbyder et bredt program på dette område. Et stort udvalg af kendte kvalitetsprodukter og mærker, som alle gennem mange år har bevist deres styrke inden for håndværk og industri.

KLINGSPOR A/S
Birkemose Allé 2
6000 Kolding
Danmark
CVR nummer: DK24211142
P nummer: 1006411426
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031