23948sdkhjf

Dansk Standard

Dansk Standard er Danmarks officielle standardiseringsorganisation. Vi sælger standarder, rådgiver om standarder, faciliterer netværk og er indgangen for danske interessenter til at få indflydelse på og viden om kommende standarder. Målet med vores arbejde er at fremme væksten i dansk erhvervsliv og kvaliteten i det danske samfund. Med andre ord skal vores interessenter have maksimal værdi ud af det internationale standardiseringssystem.

Standarder gør det nemmere for virksomheder at samarbejde og handle med hinanden nationalt og internationalt. Ved at sikre enighed om retningslinjer, metoder og konstruktioner, hjælper standarder med til at skabe gennemsigtighed i markedet, og øger dermed konkurrence, sikkerhed, kvalitet og produktivitet.

Standarder kan få afgørende indflydelse på, om en ny og innovativ løsning kommer til markedet, fordi myndigheder eller kunder ofte vil kræve, at produkter eller ydelser lever op til standarder. Derfor er der flere og flere virksomheder, der forholder sig strategisk til både anvendelsen og udviklingen af internationale standarder.

Som en selvstændig del af Dansk Standard arbejder Miljømærkning Danmark med at udbrede kendskabet til og anvendelsen af Danmarks officielle miljømærker Blomsten og Svanen.

Dansk Standard er en privat selvejende virksomhed. Vores overskud investeres i udvikling af nye aktiviteter.

Tilmeld Vores nyhedsbreve her

Leverandør-kompetencer

Se alleNyheder

Nyeste kurser

Fakta om Dansk Standard

Adresse
Dansk Standard
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 39966101

Fax: +45 39966102

CVR nummer: DK11733212

P nummer: 1002911209

Ansatte: 150

Kontaktpersoner

Erling Richard Trudsø

Helena Schou Østergaard

Katrine Ringsing

Lisa Klæsøe

Lisa Klæsøe

Mette Eskesen
Stilling: Marketing- og kommunikationschef
Direkte telefon: +45 53809009

Peter Leidersdorff

Send til en kollega

0.332