23948sdkhjf

LAPP Danmark

PRODUKTER DU KAN STOLE PÅ

Inden for fødevareindustrien stilles der ekstremt høje krav til hygiejne og driftsikkerhed. Samtidig er det en branche i hurtig udvikling.

Med mere end 30 år på markedet har Lapp Danmark den erfaring og ekspertise, som kræves for at være en sikker og pålidelig leverandør af kabler, el- og automationskomponenter. Vil tilbyder et komplet sortiment med produkter fra vores nærlager i Sverige, som opfylder de høje krav i branchen. For de kunder, som ønsker at foretage individuelle tilpasninger af produkterne, så klarer vi også dette. Hurtigt og fleksibelt. Med baggrund i vores viden om fødevareindustrien, præsenterer vi morgendagens løsninger. Vi forstår branchens krav!

  • Rådgivning
  • Support
  • Kvalitet
  • Skandinavisk lager
  • Kundetilpasning
  • Tests i egne laboratorier

Lapp Danmarks produktsortiment for føde- og drikkevareindustrien - klik her!

 

Om LAPP Danmark

LAPP Danmark er en salgsenhed, som er en del af LAPP Miltronic AB i Sverige. LAPP Danmark er førende leverandør af produkter og services inden for specialkabler, kabeltilbehør, kapslinger og automationsprodukter.

Kabelsortimentet omfatter blandt andet fleksible kabler, temperaturbestandige kabler samt data- og buskabler.

Vi forener et bredt varesortiment med høj teknisk kompetence og kvalificeret rådgivning.

Virksomheden startede i 1965. Et af de første produkter, som LAPP Danmark begyndte at importere, var et specielt kabel fra Tyskland med navnet ÖLFLEX®. ÖLFLEX® blev hurtigt et begreb, og i 2013 kunne kablet fejre 50-års jubilæum.

LAPP Danmarks salgskontor ligger i Greve. Hovedkontoret - LAPP Miltronic AB - ligger i Nyköping, Sverige, ca. 100 km syd for Stockholm.

I Danmark er der 8 ansatte, hvor de 3 er salgskonsulenter. I Nyköping er der ca. 90 ansatte fordelt på kontor, lager og egne produktionsanlæg til kundetilpasset konfektionering og fremstilling af spiralkabler.

Fakta om LAPP Danmark

Adresse
LAPP Danmark
Korskildeeng 6
2670 Greve
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Greve Kommune

Telefon: +45 4395 0000

CVR nummer: DK27184073

P nummer: 1002028743

Certifikater: AAA, FDA-godkendt, ISO 14001:2015 , ISO 9001:2015, REACH, RoHS

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.109