23948sdkhjf

SP-System Danmark ApS

SP-System Danmark Aps er et søsterselskab til Ljungdahl A/S. Vort speciale er transportemballage af plast samt plastpaller til industrien.

Transport og godshåndtering er en bekostelig affære for en virksomhed. Omkostningerne kan desuden være svære at reducere. Men der findes en enkel løsning, som sparer mange penge samtidig med, at den giver øget tryghed og mere effektiv håndtering. At udskifte firmaets træpaller med plastpaller fra SP-System, kan blive en af Deres bedste investeringer.

Spar plads- eks:
Letvægtspaller = 50 paller/palleplads / Træpaller = 16 paller/palleplads.

Plastpaller er nemme at anvende uden risiko for søm og splinter. Plastpaller er hygiejniske i produktionen og forhindrer dyre maskinstop. De er lette at rengøre og suger ikke væsker, hvilket betyder konstant vægt uanset vejr.

SP-System har været på det danske marked siden 1995. Vi har siden starten haft egen produktion i Polen med salgskontorer og lager i Halmstad (Sverige) og Allerød. I dag er der også produktion i andre lande afhængigt af produktet. Vort primære produkt er SP-pallen der blev bragt på markedet for 15 år siden. SP-System tilbyder en bred vifte af produkter, herunder plastkasser, pallecontainere, frysemellemlæg, pallekraver, aluminiums- og stålpaller og mere end tredive forskellige modeller i plastpaller.

Stigende krav på miljø- og sundhedsområdet bidrager til den løbende forbedring af vore produkter, hvor der er fokus på innovation og udvikling med kunden i centrum. Plastens styrke er, at det er stærkt, hygiejnisk, genanvendelig og opfylder kravene til moderne miljømæssig tænkning.

Vores vision er, at vi i de kommende år vil etablere os yderligere i Skandinavien, og vores politik vil være altid at levere kundetilpassede løsninger af kvalitetspaller/ transportemballage i plast og med en god service og korte leveringstider.

Vore største kunder findes i dag inden for fødevare-, medicinal- og autoindustrien.

SP-System fokuserer på samarbejde, så vi sammen har mulighed for at udvikle og producere fremtidens emballager!

Fakta om SP-System Danmark ApS

Adresse
SP-System Danmark ApS
Hejrevang 22
3450 Allerød

Region
Danmark
Hovedstaden
Allerød Kommune

Telefon: +45 45662626

Fax: +45 48140234

CVR nummer: DK18414139

P nummer: 1001499395

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Henrik Nielsen

Ole Lyngvig
Direkte telefon: +45 45662626

Tommy Skou

Torben Mølsted Ibsen
Direkte telefon: +45 48140010

Send til en kollega

0.141