23948sdkhjf

Alup Skandinavien

Arven fra ALUP

Virksomheden, som blev grundlagt i Tyskland i 1923, har hentet sit navn fra automobilprodukter, der blev fremstillet på det mekaniske værksted i Köngen, hvor ALUP så dagens lys: Auto-LUft-Pumpen.

Kun to år senere blev den første serie af stempelkompressorer udviklet, mens rotationsskruekompressorerer blev tilføjet til sortimentet i 1980. Over tid voksede erfaringerne, og innovationen tog fart, hvilket har ført til porteføljen af højkvalitetsprodukter i dag.

Navnet ALUP Kompressoren er således blevet synonymt med innovativ teknologi kombineret med en stærk følelse af tradition. ALUP Skandinavien er en del af RENO A/S.

 

Driven by technology - Designed by experience

Opdag, hvad der sker, når en passion for teknologi fusioneres med praktisk industriel erfaring. Design udvikler sig mod mere praktisk montering og vedligeholdelse, hvilket giver dig frihed til at fokusere på dit job. Produktsortimentet omfatter præcis den maskine, du har behov for, sammen med de rette funktioner til dine præstationsbehov. Investeringsafkastet sikres samtidig med, at din miljøpåvirkning reduceres. Og eftersom vi bevarer en tæt kontakt til vores kunder, er vi et skridt foran, når dine behov ændrer sig.

Fakta om Alup Skandinavien

Adresse
Alup Skandinavien
Åmarksvej 1
8250 Egå

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 7010 2210

CVR nummer: DK75164513

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Christina Pedersen
Stilling: Marketing and Communication Coordinator
Direkte telefon: +45 21411456

Peter G. Madsen
Stilling: Direktør, Alup Kompressoren Scandinavia

Send til en kollega

0.157