23948sdkhjf
Del siden

BILA A/S

BILA A/S er et dansk projekthus grundlagt i 1988 med hovedkontor i Nykøbing Mors. Hovedkontoret ligger stadig på Mors, men vi er vækstet kraftigt gennem årene og har nu lokationer i Aalborg, Ballerup, Fårevejle, Herning, Mariager, Randers, Skive, Svendborg, Sønderborg, Thisted, Varde og Vemmelev.

BILA A/S er en del af BILA Group, som også består af CF Matic, DAN Palletiser, Kilde Automation, PJM og REO-PACK. Vi opererer inden for fire forretningsområder:

  • Automation
  • End of Line
  • Products
  • Global Service

Vores løsninger dækker over alt fra enkel automatisering til optimering af hele produktionslinjer. Vi leverer til hele verden inden for forskellige industrier herunder fremstillings-, metal-, vind- og fødevareindustrien.

Unikt for BILA er, at vi in-house har alle fagkompetencer lige fra rådgivning, løsnings- og konceptudvikling, maskinkonstruktion, montage og idriftsættelse til servicering af løsninger og anlæg.

Fælles for alt, hvad vi gør, er, at vi gennem produktionsoptimering og automatiseringsløsninger hjælper danske og udenlandske industrivirksomheder med at øge indtjening og konkurrencekraft. Det skaber bedre arbejdsmiljø, frigiver ressourcer og øger produktionskapaciteten.

Selvstændige virksomheder i BILA
PALOMAT er en selvstændig virksomhed i BILA, og er verdens førende producent af pallemagasiner. Siden den første PALOMAT blev udviklet i 1992, har vi stået for originale nyskabelser på arbejdsmiljøområdet – både med Stand Alone-pallemagasinerne samt PALOMAT Inline til integrering i automatiske anlæg.

- Læs mere på www.palomat.com

Global AGV er også en selvstændig virksomhed i BILA. Et produkt får større værdi, når det er bakket op af solid knowhow. Med mere end 30 års praktisk erfaring og teknisk know-how fra Nordens største automationshus, moderselskabet, BILA A/S, hjælper Global AGV dig med at gøre logistik simpel.

Global AGV tilbyder simple palleflytninger med førerløse trucks, som kan hjælpe i den interne logistik. Og her stilles ekspertise til rådighed uden, det koster ekstra - fra produktindkøring, salg, teknisk træning og service. Det er én af de afgørende fordele, der sikrer dig et stærkt fundament og det hurtigste afkast ved at samarbejde med os. Alle faser er sat i system, så du er i trygge hænder før, under og efter. 

- Læs mere på www.global-agv.dk

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731
700
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.078