23948sdkhjf
Del siden

BILA A/S

BILA A/S er et dansk projekthus, der hjælper industrivirksomheder med at øge indtjeningen og konkurrenceevnen gennem automatisering og robotteknologi. Vores løsninger skaber et bedre arbejdsmiljø, frigiver ressourcer og øger produktionskapaciteten. Vores løsninger dækker alt fra simpel automatisering til optimering af hele produktionslinjer. Vi har leveret over 2000 løsninger verden over inden for forskellige industrier, herunder Food & Beverage, Wind, Pharma & Medical, Metal og elektronik.

Unikt for BILA er, at vi har alle fagkompetencer in-house; fra rådgivning, løsnings- og konceptudvikling, maskinkonstruktion, montage og idriftsættelse til servicering af løsninger og anlæg.

BILA A/S blev grundlagt i 1988 med hovedkontor i Nykøbing Mors. Hovedkontoret ligger stadig på Mors, men vi er vækstet kraftigt gennem årene og har nu lokationer i Aalborg, Fårevejle, Herning, Mariager, Randers, Skive, Svendborg, Sønderborg, Thisted og Vemmelev.

BILA A/S er en del af BILA Group, som også består af DAN Palletiser, Kilde Automation, PJM og REO-PACK, PALOMAT og Global AGV. 

- Læs mere på www.bila.dk

 

Selvstændige virksomheder i BILA

PALOMAT® er en selvstændig virksomhed i BILA, og er verdens førende producent af pallemagasiner. Siden den første PALOMAT® blev udviklet i 1992, har vi stået for originale nyskabelser på arbejdsmiljøområdet – både med Stand Alone-pallemagasinerne samt PALOMAT® Inline til integrering i automatiske anlæg.

- Læs mere på www.palomat.dk 

Global AGV er også en selvstændig virksomhed i BILA. Med Global AGV kan du nemt og hurtigt automatisere simple palletransporter. Faktisk kan du blive AGV-kørende på 2-3 dage. Global AGV er særligt effektiv i end-of-line processer, fx fra robotcelle til folievikler, fra rullebånd til lager eller over længere distancer. 

- Læs mere på www.global-agv.dk

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731
700
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031