23948sdkhjf
Del siden

IHFood A/S

IHFood blev grundlagt i 2006, da vi blev udskilt fra Image House A/S. Vi er en del af Image House Holding, som er en gruppe af industrispecialiserede virksomheder, der benytter avanceret vision teknologi.

IHFood beskæftiger sig med fremstilling af robot- og vision systemer til fødevareindustrien i samarbejde med maskinbygningspartnere.

Vi bruger intelligent image analysesoftware til automatisering af produktionsprocesser såsom kvalitetskontrol og klassificering samt til styring af avancererede robotter, der assisterer eller afløser ergonomisk uhensigtsmæssigt arbejde.

Vi udvikler vision baserede nøgleprodukter til vore partnere, som er markedets førende systemleverandører indenfor primært slagtning, opskæring og forarbejdning af rødt kød, fjerkræ og fisk samt klassificering og sortering af æg.

I samarbejde med vores partnere bestræber vi os på at forbedre deres kunders resultater mht. produktivitet, afkast, kvalitet og omkostningseffektivitet.

Vi udvikler driftssikre, robuste løsninger, der giver positive og mærkbare resultater hos vore kunder, og vi baserer altid vores løsninger på den nyeste kamera- og lysteknologi i kombination med avanceret statistiskbaseret software.


IHFood A/S
Titangade 9C, 1st floor
2200 København N
Danmark
CVR nummer: DK29973342
P nummer: 1012699340
31
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047