23948sdkhjf

IHFood A/S

IHFood blev grundlagt i 2006, da vi blev udskilt fra Image House A/S. Vi er en del af Image House Holding, som er en gruppe af industrispecialiserede virksomheder, der benytter avanceret visionteknologi.

IHFood beskæftiger sig med fremstilling af robot- og visionsystemer til fødevareindustrien i samarbejde med maskinbygningspartnere.

Vi bruger intelligent image analysesoftware til automatisering af produktionsprocesser såsom kvalitetskontrol og klassificering samt til styring af avancererede robotter, der assisterer eller afløser ergonomisk uhensigtsmæssigt arbejde.

Vi udvikler visionbaserede nøgleprodukter til vore partnere, som er markedets førende systemleverandører indenfor primært slagtning, opskæring og forarbejdning af rødt kød, fjerkræ og fisk samt klassificering og sortering af æg.

I samarbejde med vores partnere bestræber vi os på at forbedre deres kunders resultater mht. produktivitet, afkast, kvalitet og omkostningseffektivitet.

Vi udvikler driftssikre, robuste løsninger, der giver positive og mærkbare resultater hos vore kunder, og vi baserer altid vores løsninger på den nyeste kamera- og lysteknologi i kombination med avanceret statistiskbaseret software.


Se alleNyheder

Nyeste produkter

Fakta om IHFood A/S

Adresse
IHFood A/S
Titangade 9C, 1st floor
2200 København N

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 33189120

CVR nummer: DK29973342

P nummer: 1012699340

Ansatte: 31

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Asbjørn Brøllund Barsøe
Stilling: Business Development

Mona Bach
Stilling: Internal Sale, Marketing, Office Management
Direkte telefon: +45 23608612

Tue Moerck
Stilling: Managing Director
Direkte telefon: +45 33189120

Vivian Barhoma
Stilling: Marketing Manager

Send til en kollega

0.219