23948sdkhjf
Del siden

Lisco Analytical ApS

Lisco Analytical ApS. Den service vi tilbyder, er baseret på specifik applikationsviden, kombineret med lang tids erfaring med procesinstrumentering.

Vi leverer procesanalyse og specialinstrumenter til industrielproces instrumentering, baseret på innovative og førende teknologier på markedet.

Instrumenterne og systemerne anvendes til automatisering og optimering af en bred vifte af enhedsoperationer indenfor procesindustrien: Levnedsmiddel, Biokemi, Farma, Olie og Petrokemi, Papirfabrikker, Metal, Minedrift .

Automatisering i procesindustrien kræver pålidelige og nøjagtige instrumenter, der løbende måler og kvantificerer ændringer i procesvæsken. Når måleværdierne behandles direkte i styre systemet, reduceres driftsforstyrrelser og tab af produkt.

Vores leveringsprogram omfatter procesrefraktometre til måling af koncentration, in-line Brix målere, proces viskosimetre til alle typer væsker, proces spektrometre for UV koncentration og farve måling, skumdetektorer og skumkontrolsystemer, pulp konsistens transmittere, specialiserede niveau instrumenter og vand i olie analysere, gas detektorer og gas analyzere.
Har du et måleproblem, giver vi meget gerne en vurdering af, om det er noget vi kan hjælpe med. Som leverandør hjælper vi med applikations engineering og instrument specificering, og leverer produkt kurser, idriftsættelse, service og reparationer.

Vi er autoriseret i henhold til EU 1935/2004 til at levere instrumenter bestemt til kontakt med fødevarer.

LISCO Anaalytical ApS er søsterfirma til SUMMIT Electronics ApS. Begge firmaer drives fra samme adresse i Hvidovre.

Lisco Analytical ApS
Stamholmen 147
2650 Hvidovre
Danmark
CVR nummer: DK30508785
P nummer: 1014301271

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.046